Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem ‘Oynanış Serisi Kısım 1: Hikaye, İlerleme ve Kişiselleştirme’ Fragmanı

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, aksiyon rol yapma oyunu Anthem'in yeni video serisinin ilk bölümü paylaştı. Bu bölümde oyunun hikayesi, ilerleme sistemi ve kişiselleştirme özellikleri üzerinde duruluyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

En fazla üç diğer oyuncuyla takıma katılın ve yüksek teknolojili, el emeği, eşsiz güçteki exosuit'lerin güçlerini birleştirin. Uçsuz bucaksız kalıntıları keşfedin, ölümcül düşmanlarla savaşın ve başka bir dünyadan gelen özel kalıntıları ele geçirin. Görevleri geçtikçe, siz ve Javelin exosuit'iniz daha da güçlenecek. Sürekli değişen bir dünyanın tehlikelerine karşı savaşın. Kötüleri yenmek için güçlerinizi birleştirin. Birlikte zafere ulaşın.
 
Kahramanlar, birlikte zafere ulaşmak için güçlerini birleştiriyor

Anthem, özünde oyuncuları birbirine bağlayan bir sosyal deneyimdir. Hem takım çalışmasını hem de kişisel yetenekleri ödüllendiren ortak maceralarda en fazla üç diğer oyuncuyla takımınızı kurun. Keşfetmeye devam ettikçe, eşsiz ve unutulmayacak karakterlerle dolu sürükleyici bir hikayeyi ortaya çıkaracaksınız.
 
Exosuit'inizi seçin
 
Bir Freelancer olarak ayak bastığınız dünyada, koleksiyonunuza erişebilecek ve güçlü bir Javelin exosuit'i seçebileceksiniz. İnanılmaz bir hızda hareket edin, gökyüzünde uçun veya derin sularda güvenli bir şekilde süzülün. Sürekli hem bir Javelin pilotu olarak kendi yeteneklerinizi, hem de exosuit'lerinizin savaş ve hareket becerilerini ilerletebilirsiniz.
 
Javelin'lerinizi kişiselleştirin
 
Javelin exosuit'ler, ek teçhizatlar, silahlar ve ekipmanlar tamamen özelleştirilebilir ve kişiselleştirilebilir. Rütbe atladıkça ve güçlü düşmanları yendikçe ganimetleri toplayacak ve oyundaki önemli noktaları tamamlayarak Javelin'lerinizi kendi yetenek ve başarılarınızı yansıtacak hale getirecek harika kişiselleştirme seçeneklerinin kilidini açacaksınız.
 
Sürekli değişen bir dünyayı keşfedin
 
Frostbite oyun motoru tarafından desteklenen Anthem'in görsel olarak olağanüstü, sürekli gelişen ve açık dünyası, tahmin edilemez durumlarla, tehlikelerle ve düşmanlarla doludur. Anthem, bir canlı hizmet deneyimi olarak, yeni hikayeler, görevler ve geniş boyuttaki etkinliklerle zaman içinde değişmeye ve büyümeye devam edecek.
 
Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Şubat 2019'da çıkacak. VIP demo 25 Ocak'ta yayınlanacak ve 27 Ocak'a kadar ulaşılabilir olacak. Bu demoya yalnızca oyunu ön sipariş veren ya da Origin Access / EA Access abonesi kullanıcılar katılabilecek. Herkese açık olacak demo 1 Şubat'ta yayınlanacak ve 3 Şubat'a kadar ulaşılabilir olacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Anthem Bioware Electronic Arts
The Division 2 Multiplayer Fragmanı: Dark Zone ve Conflict Days Gone Koleksiyoncu Sürümü, Dijital Deluxe Sürümü ve Ön Sipariş Bonusu Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.1.2019 08:36:36

0
Ne Anthemmiş arkadaş

Watton1

18.1.2019 02:02:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Benim anlamadığım adamlar tek kişik de oynanabiliyor diyor ama izlediğim videolarda boss savaşlarında 3-4 kişi bile bossu zar zor indirebiliyorken tek kişi bunu nasıl yapacak aklım almıyor. Destiny mantığı birebir. Ben mi yanılıyorum anlamıyorum. Bilemedim
Bilmediğin şeye niye yorum yapıyon

Manhunt Three

17.1.2019 21:59:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Benim anlamadığım adamlar tek kişik de oynanabiliyor diyor ama izlediğim videolarda boss savaşlarında 3-4 kişi bile bossu zar zor indirebiliyorken tek kişi bunu nasıl yapacak aklım almıyor. Destiny mantığı birebir. Ben mi yanılıyorum anlamıyorum. Bilemedim
Tek kişi olduğu zaman boss o kadar zor olmuyor.

Megathrone26

17.1.2019 21:41:35

0
Benim anlamadığım adamlar tek kişik de oynanabiliyor diyor ama izlediğim videolarda boss savaşlarında 3-4 kişi bile bossu zar zor indirebiliyorken tek kişi bunu nasıl yapacak aklım almıyor. Destiny mantığı birebir. Ben mi yanılıyorum anlamıyorum. Bilemedim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız