Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
 
   Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare EA Play 2018 basın konferansı esnasında Anthem için çıkış tarihi verdi.
 
   22 Şubat 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

Tanrılar tarafından terk edilen bir dünyada karanlık bir grup tüm insanlığı tehdit ediyor. Bu kötü karakterlerin eski çağ teknolojilerini ele geçirmesini yalnızca Freelancer'lar durdurabilir. En fazla dört oyuncudan oluşan takımlar kurun ve yüksek teknolojiyle üretilmiş, el yapımı, eşi benzeri görülmemiş güçlere sahip zırhlı birlikler oluşturun. Uçsuz bucaksız harabeleri keşfedin, ölümcül güçlere sahip düşmanlarla savaşın ve bu dünyaya ait olmayan eşyaları toplayın. Katıldığınız her görevde Javelin'inizle birlikte giderek güçleneceksiniz. Durmadan değişen bir dünyada tehlikelerle savaşın. Düşmanı alt etmek için güçlerinizi birleştirin. Takım olarak zafer kazanın.
 
Kahramanlar güçlerini birleştirerek takım olarak zafer kazanıyor: Anthem'in temelinde başkalarıyla bağlantı kurabileceğiniz sosyal bir deneyim yatıyor. Birlikte çıkacağınız maceralarda yanınıza üç oyuncu daha alarak hem takım olma becerilerinizi hem de bireysel yeteneklerinizi geliştirin. Her oyuncunun Javelin exosuit tercihi, takıma yaptığı katkıyı ve stratejik görevini şekillendirecek. Birlikte keşfe çıkın veya zor görevlerde birbirinizi çağırarak yardım almak için arkadaşlarınızla sözleşin. Keşif yaptıkça, eşsiz ve unutulmaz karakterlerle dolu sürükleyici bir hikayenin kapılarını aralayacaksınız. Kusursuz ve akıllı eşleştirme özelliği, birlikte maceralara atılmak için diğer oyuncuları hızlı ve kolay bir şekilde bulabilmenizi sağlayacak.
 
Kişiselleştirilebilir exosuitlerden oluşan bir cephanelik arasından seçim yapın: Freelancer olarak dünyaya her girişinizde koleksiyonunuza erişebilir ve güçlü bir Javelin exosuiti seçebilirsiniz. Javelin exosuitleri, pilotunu üstün saldırı ve savunma becerileriyle donatmak için tasarlanmış zırhlardır. Çeşitli özelliklere sahip farklı silahlarınızı ve yok edici güçlerinizi kullanın. Kemikleri tuzla buz eden yumruklar savurun. İnanılmaz hızlarda hareket edin, göklerde roket hızıyla uçun veya suyun derinliklerine güvenle dalın. Oyunu oynarken, hem bir Javelin pilotu olarak kendi becerilerinizi, hem de exosuitlerinizin savaş ve hareket becerilerini sürekli olarak geliştireceksiniz.

Başarılarınızı sergilemek için Javelin'lerinizi kişiselleştirin: Rütbeniz yükseldikçe ve güçlü düşmanları yendikçe, ganimetler kazanıp oyun içindeki aşamaları tamamlayacak ve Javelin'lerinizi yeteneklerinizin ve başarılarınızın görsel bir simgesine dönüştüren muhteşem kişiselleştirme seçeneklerinden yararlanacaksınız.
 
Durmadan değişen tehlikelerle ve gizemlerle dolu bir dünyayı keşfedin: Frostbite altyapılı Anthem'in görsel açıdan etkileyici, gelişmekte olan uçsuz bucaksız dünyası öngörülemeyen koşullar, tehlikeler ve düşmanlar barındırıyor. Canlı bir deneyim olan Anthem, zaman içerisinde değişip gelişerek yeni hikayeler, zorlu görevler ve etkinlikler sunacak. Güzelliklerin yanı sıra ölümcül tehlikeler de barındıran bu dünya, Freelancer takımınızla çıktığınız her yeni keşifte sizi stratejik açıdan zorlayacak. 

 

• PS Store Standart Sürüm -- 359,00 TL
• PS Store Legion of Dawn Sürümü -- 449,99 TL
• Xbox Store Standart Sürüm -- 269,25 TL (EA Access ile 242,33 TL)
• Xbox Store Legion of Dawn Sürümü -- 328,75 TL (EA Access ile 295,88 TL)
• Origin Standart Sürüm -- €59.99
• Origin Legion of Dawn Sürümü -- €79.99
 
   Ön Sipariş Bonusu:

• The Ranger Legion of Dawn Zırh Paketi
• Efsanevi silah
• Kurucu oyuncu reklam bandı
• Herkese açık lansman öncesi oyun demolarına VIP erişim

• Herkese açık lansman öncesi oyun demolarına VIP erişim
 
   Legion of Dawn Sürümü:

• Legion of Dawn Zırh Paketlerinden oluşan eksiksiz bir set (Colossus, Storm, Interceptor ve Ranger)
• Efsanevi bir silah
• Javelin teçzihat eki
• Dijital oyun müziği 

 
   Yeni fragmanı ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. (Oynanış 13:15'te başlıyor.)
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Anthem Bioware Electronic Arts
Unravel İki PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu; Bugün Çıkıyor Origin Access Premier Abonelik Servisi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

11.6.2018 23:00:45

0
Her şeyi geçtim de, şu lanet olası bi Origin’leri var diye Steam’e konmaması... O kadar heyecanla beklerken sırf bu yüzden satın alamıcam bu oyunu.Yani neden ben Origin kullanmak zorundayım ki.Benim gibi binlerce insan vardır eminim, müşteri kaybı.

Manhunt Three

11.6.2018 18:19:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheStarBox Bak guzel kardesim eger sony exc olsaydi evet baya cildirirdik hatta heyecanlanirdik. Cunku sony bir isi yaptimi duzgun yapan studyolara sahip. Cok nadir fos oyun cikartiyor. Yani ps4 sahiplerinin sony oyunlarina cildirmasinin sebebi bu. Bu oyun mu? Bunu EA yapiyor, çok heyecanlanmamak lazim. Simdi eve gideyim de kardeslikle 75 tl ye aldigim God of War ımı oynayayım hadi eyvallah.
Beni yanlış anlamışsın.Ben bu oyuna veya Sony Exc oyunlarına karşı bir şey demedim o ve onun gibi oyunculara dedim.

PHO3N1X

11.6.2018 02:44:38

0
Downgrade yemis sanki ?

TheStarBox

10.6.2018 21:36:54

0
Bak guzel kardesim eger sony exc olsaydi evet baya cildirirdik hatta heyecanlanirdik. Cunku sony bir isi yaptimi duzgun yapan studyolara sahip. Cok nadir fos oyun cikartiyor. Yani ps4 sahiplerinin sony oyunlarina cildirmasinin sebebi bu. Bu oyun mu? Bunu EA yapiyor, çok heyecanlanmamak lazim. Simdi eve gideyim de kardeslikle 75 tl ye aldigim God of War ımı oynayayım hadi eyvallah.

2K

10.6.2018 14:16:23

0
Yaratık tasarımları oldukça Destiny'e benziyor. Umarım benzerleri gibi aynı kaderi paylaşmaz. Bu aralar sürekli Destiny 2 oynuyorum. Aksiyonu keyifli, loot iyi, yaratık, karakter ve çevre tasarımları oldukça iyi fakat konu basit ve kısa sürede anlamsız bir hale geliyor evreni. Bioware RPG konusunda zamanında kendini kanıtlamış bir firma olsa bile yaptıkları diğer benzer oyun olan The Old Republic'e baktığımız zaman konu bitince oynamak için bir nedeniniz kalmıyordu. Aynı zamanda EA yüzünden projeden bir sürü ayrıldı. Bunlardan biri Anthem'in baş yazarlarından biriydi. Üstelik E3'de uzun bir gameplay yerine boş boş reklam için konuşmaları dinledik. O yüzden pek umutlu değilim.

lextor

10.6.2018 13:43:22

0
Ulan arkadaş koysana hikâyeyi. Koy bizde oynayalım. Ne destiny sevdasıymış arkadaş. Aynı pilavı ısıt ısıt koy.

emrahcey

10.6.2018 12:26:04

+1
Destiny gibin mi ?

İdrak İstimlak

10.6.2018 10:02:10

+2
Mesele konsolların ne kadar grafik göstereceği değil, mesele bu adamların her sene millete oyun duyurusu yaparken böyle abartılı grafiklerle oyunlar tanıtmaları, o kadar uyarmamıza rağmen konsolunun 25. yüzyıldan geldiğini sanan ergenlerin o grafikleri görüp "Oooyeahhh benim konsol böyle uçacak, kaçacak" moduna girmeleri. Hazır okullarda tatile girdi, buralar fena karışır bu tip durumlarda...

pcrex

10.6.2018 09:31:05

0
fena dawngrade yemiş. gölgelendirme, ışıklandırma, kaplamalar, grafik geometrisi, alan derinliği derken :) görsellik namına pek bir şey kalmamış. çıkışına daha var, o zamana kadar pc de görsellik kasarlar da 2017 de gösterdiklerine yaklaşır mı? sanmıyorum. zaten ilgimi çekmeyen bir tür, sırf teknoloji demosu olarak görüyordum o da olmadı :(

BSC Misafiri

10.6.2018 01:17:34

0
Süper yaaa

BSC Misafiri

10.6.2018 00:46:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Geçen seneki grafikler nerede, şimdiki grafikler nerede. Çok fena downgrade yapmışlar...
Bu Konsollar oldukça sen bu grafikleri bile bekleme, Bir tek One X kalkarsa altından kalkar gerisi yalan.. Oda 1080p'de kalkar bu grafiklerden.. 4K'da Downgrade yiyecektir..

Lord Melkor

9.6.2018 23:57:31

0
Şu hali çok güzel görünüyor. Böyle çıkarabileceklerini zannetmiyorum.

BSC Misafiri

9.6.2018 23:54:11

+5
yine boş boş saatler gömülecek balon bir oyun. neyine bakıp heyecanlanıyorlar şunun anlamıyorum.

İdrak İstimlak

9.6.2018 23:44:53

0
Geçen seneki grafikler nerede, şimdiki grafikler nerede. Çok fena downgrade yapmışlar...

kataaay

9.6.2018 23:29:35

0
İyi bir oyun olmasını çok isterim ama ne yazık ki büyük ihtimalle karşımızda the division, destiny karması makyajlı bir oyun gelecek.

Manhunt Three

9.6.2018 23:12:21

+14
quote:

Orjinalden alıntı: Santa_Monica Balon
Sony exc olsaydı nasıl hype yapardın varya offf çıldırırdın.

Persona_Non_Grata

9.6.2018 23:07:44

0
Balon

BSC Misafiri

9.6.2018 22:52:58

0
Days gone ile aynı gün çıkıyor muhtemelen days gone ya erekene ya da ileri bir tarihe alınır
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız