Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Annapurna Interactive'in Yeni Oyunu "Last Stop" Duyuruldu

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Variable State'in yaptığı Last Stop dün akşamki Xbox etkinliğinde duyuruldu. Last Stop konsollar ve PC için 2020 yılında piyasaya sürülecek.
 
Virginia'nın ödüllü yaratıcılarından yeni bir oyun: Last Stop. Günümüz Londra'sında, doğa üstü bir krizin ortasında kalan oyuncuları; masalsı, tek kişilik moda ve üçüncü şahıs bakış açısına sahip bir oyun bekliyor.
 
Oyuncular 3 farklı, kendine özgü hikayeyi deneyimleme şansına sahip olacaklar. Seçimlerinizle konuşmaları şekillendirin ve onların hikayesinin nereye gittiğini keşfedin.
 
Oyundaki tüm diyaloglar profesyonel oyuncular tarafından seslendirilmiştir. Oyun çoktan seçmeli bir diyalog mekaniğine sahip. Ayrıca daha önce Virginia'nın müzikleri ile ödül kazanan orkestranın müzikleri de bu oyunda bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Annapurna Interactive Last Stop Virginia hikaye masalsı
Star Wars Jedi: Fallen Order İnceleme Puanları The Artful Escape, Xbox One ve Apple Arcade İçin 2020'de Yayınlanacak

Levenbreh

15.11.2019 18:37:47

0
Bu adamlar çok kaliteli işler çıkarıyor gerçekten, "12 minutes" oyunun Trailer'ını izleyin anlarsınız ne demek istediğimi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Last Stop
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız