Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Annapurna Interactive, Geliştirici Stüdyo "Simogo" ile Ortaklık Kurduklarını Açıkladı

 
What Remains of Edith Finch, Outer Wilds ve Wattam gibi oyunların yayıncı şirketi Annapurna Interactive, Sayonara Wild Hearts'ın geliştirici stüdyosu Simogo ile ortaklık kurduğunu açıkladı.
 
Bu iki stüdyo daha önce Sayonara Wild Hearts'ta birlikte çalışmıştı. Oyunu Simogo geliştirmiş, Annapurna Interactive de yayıncılığını üstlenmişti. Bu ortaklık doğrultusunda Simogo'nun geliştirdiği oyunların yayıncı şirketi her platform için Annapurna Interactive olacak.  
 
Annapurna Interactive başkanı Nathan Gary bir basın açıklamasında, "Simogo'nun uzun zamandır hayranıydık. Onlarla Sayonara projesinde çalışmak, onlara karşı saygınlığımızı ve hayranlığımızı arttırdı. Ortaklığımızın bir sonraki aşamasında birlikte inşa edeceğimiz deneyimleri keşfedeceğimiz için büyük heyecan duyuyoruz." dedi.
 
Simogo kurucu ortağı Simon Flesser ise, "Annapurna Interactive ie ortaklığımızı resmileştirmekten mutluluk duyuyoruz." dedi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Oyun annapurna interactive sayonara wild hearts Simogo ortaklık
Xbox Series X'ten Yeni Bilgiler Haftaya Paylaşılacak Zombie Army 4: Dead War DLC'si ‘Mission 1: Terror Lab’ Çıktı

YildirimBuyucusu

10.3.2020 20:05:28

0
Güzel haber. Simogo Sayanora oyunu ile çok iyi işler yapmıştı. Annapurna yayıncılığı ile çıkan oyunların birçoğu fazlasıyla kaliteli. Simogo gibi kaliteli bir firma ile ortaklık kurmaları harika bir hamle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız