Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: New Horizons Japonya'da Tüm Zamanların En Çok Satan Oyunu Oldu

 
 
Nintendo tarafından Switch konsolları için geliştirilen ve yayınlanan yaşam simülasyon oyunu Animal Crossing: New Horizons, Game Data Library tarafından hazırlanan bir rapora göre Japonya'da tüm zamanların en çok satan oyunu oldu. Önceki satış rekoru, 10.23 milyon adet ile (Game Boy için) Pokémon Red / Green / Blue oyununa aitti. Şimdi ise Animal Crossing: New Horizons ise 10.45 milyon adet satış rakamıyla Pokémon oyununun önüne geçti.
 
Nintendo ve Pokémon Company Japonya oyun pazarına hakim konumda
 
 
 
Japonya'da tüm zamanların en çok satan 20 oyununun 18'i Nintendo ve Pokémon Company tarafından yayınlanırken, diğer ikisi Capcom (Monster Hunter Freedom 3) ve Square Enix (Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies) tarafından yayınlanıyor.
 
Öte yandan en iyi 20 oyundan 19'u Nintendo platformlarına çıkış yaparken kalan bir oyun PSP için yayınlandı (Monster Hunter Freedom 3). 
 
Nintendo bu hafta Animal Crossing: New Horizons'ın dünya çapında 40.17 milyon adet sattığını ve Nintendo Switch için en çok satan ikinci oyun olduğunu bildirdi. Bu, Switch kullanıcılarının yaklaşık yüzde 35'inin oyunu satın aldığı anlamına geliyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch
Gungrave G.O.R.E için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı Netflix, Dragon Age: Absolution Animasyon Dizisinin Yayın Tarihini Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Horizons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız