Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Among Us Artık PS VR2 için Mevcut

 
 
Among Us VR'ın PlayStation VR2 sürümü PlayStation Store üzerinden 9,99$'a satışa sunuldu. Among Us VR ilk olarak 10 Kasım 2022'de Steam, Quest ve Rift aracılığıyla PC için piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise PSVR 2'de.
 
Ekip tabanlı iş birliği deneyimi
 
 
 
Among Us VR, takım çalışması ve ihanet üzerine kurulu bir parti oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ekibinizi tanımaya çalıştığınız yapımda çeşitli çıkarımlar yapıyor ve sahtekarın kim olduğunu sorgulayarak bulmaya çalışıyorsunuz.
 
Oyun içerisinde çevrimiçi iş birliği modu yer alıyor ve bu modla beraber de 4 ila 10 oyuncuya kadar burada yerinizi alabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde dikkat etmeniz gereken bir yapı bulunuyor ve bu yapı ile beraber de herkesi sabote etmeyi ve aynı zamanda bir sahtekarsanız da işinizi görmeye başlıyorsunuz. Sahtekar olduğunuz sürece diğer oyunculardan gizlenmeye başlıyor ve kendinizi saklamaya çalışıyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu gizlilik aksiyon sosyal çok oyunculu
PUBG Global Championship 2023 Şampiyonu Danawa Esports! Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Quan Chi Çıkış Tarihi Açıklandı

BSC Misafiri

4.12.2023 16:02:02

0
SteamVR'dan Quest 2 Rift modunda ilk çıktığında denedim. Tam bir çöptü oyun, ne doğru düzgün oda kurma/bulma. oyun içerisinde menülerin duvarın arkasına geçmesi, eliniz kocaman olduğu için hissiyatın çok kötü olması vr. Saklılığı hissetmekte pek mümkün değildi zaten çocuklarda Amung Us'ı kendi kurallarıyla değil kendi aralarında konuştukları farklı oyunlar oynuyorlardı ee onu yapacaksam niye Among Us'ın ne anlamı kaldı. zaten çocukların olması bambaşka bir sıkıntı dediğim lobi durumundan dolayı heryeri ele geçirmişlerdi zaten. ben 5 tane vr arkadaşı nereden bulayım, oyunun kendi lobileri olmalı sadece büyükler ve oyunun amacı/kuralları içinde oynayanlar için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Among Us ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız