Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

American Truck Simulator için 1.41 Güncellemesi Yayınlandı

 
 
SCS Software, simülasyon oyunu American Truck Simulator için 1.41 güncellemesini yayınladı. Ekip yama notlarını paylaştı.
 
SCS Software tarafından paylaşılan güncelleme notları:
 
Çok sayıda geri bildirim, düzeltme ve ayar ile American Truck Simulator için merakla beklenen 1.41 güncellemesinin gelişini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. 
 
1.41 Açık Beta'da yer alan, hata raporları hazırlayan ve bu yeni sürüm hakkında genel geri bildirimde bulunan herkese teşekkür ederiz. Artık bu güncellemeye dahil olan çeşitli yeni özelliklerin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.  
 
Çok oyunculu Konvoy modunda AI trafiği, zaman, hava durumu ve diğer oyuncularla aynı işi alma özelliği yer alıyor. Konvoy, 8 oyuncuya kadar çevrimiçi bir oturum oluşturmanıza olanak tanıyor. Ayrıca arkadaşlarınız veya diğer kamyoncular tarafından oluşturulmuş mevcut oturumlardan herhangi birini görebiliyorsunuz.
 
American Truck Simulator'da Kaliforniya'yı tekrar ziyaret edebileceksiniz. Bu güncelleme ile yol çalışma alanlarına, tarım alanlarına ve diğer yeni mekanlara uğrayabileceksiniz. 
 
Oyun deneyimini arttırmak için çeşitli iyileştirmeler yapıldı.
 
 Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam American Truck Simulator Truck Simulator SCS PC simülasyon kamyonculuk yarış
NINJA GAIDEN: Master Collection Güncelleme 1.0.0.2 ile Yeni Grafik Ayarları Eklendi LeBron James Bu Hafta Fortnite'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

betadragon

14.7.2021 00:33:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: 1655 Artık şu eski oyunları bi salın da yenisini yapın be. Rockstar'ı mı örnek alıyorsunuz nedir baydı artık. Hele ETS 2 dedem yaşına geldi.
Her ay ayni oyunu alan tiplerdenmisin adamlar para almadan oyunu geliştiriyorlar sen laf ediyorsun 2013 teki haline bak bide şimdiki haline adamlar bide 9 tl gibi komik bir fiyattan satiyorlar indirimde.

1655

13.7.2021 21:08:57

0
Artık şu eski oyunları bi salın da yenisini yapın be. Rockstar'ı mı örnek alıyorsunuz nedir baydı artık. Hele ETS 2 dedem yaşına geldi.

betadragon

13.7.2021 17:04:06

0
Darisi ETS 2 nin başina
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
American Truck Simulator
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız