Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

American McGee'nin Stüdyosu Genişliyor


 
    Çin'de American McGee tarafından kurulan ve şu sıralar Electronic Arts için Alice: Madness Return'u hazırlayan Spicy Horse'un ekibi genişliyor. Firmaya gelecek 1.5 yıl  içinde 80 ila 160 kişilik bir katılım olması bekleniyor.

    Spicy Horse'un bu genişlemeyi 2014 yılında 10 milyar dolarlık bir hacme ulaşacak olan Çin'in online oyun pazarında etkili olmak için yapacağı söyleniyor. Çin anlaşılan oyun dünyasında da yaşamımıza büyük etkide bulunacak.

     Mcgee de Çin'e gelme nedenini şöyle açıklıyor: "6 yıl önce Çin'e gelmemin tek nedeni Batı oyun geliştiricilik ve yayıncılık modelinin yıkılması ve işlevinin bozulmasıydı. Çin'de istediğim şey, online oyun sektöründe neler olduğunu ve nasıl paraya dönüştürüldüğünü anlamaktı."

     Ayrıca Alice: Madness Return'un Amerika'da 30 milyon dolara mâl olacağını, ama Çin'de bunun yarısı kadar bir bütçeyle oyunu yapmanın mümkün olduğunu söyleyen Mcgee, bakalım başarılı bir oyunla karşımıza çıkacak mı?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alice: Madness Returns PS3 PC Xbox 360 Spicy Horse EA Games
GT 5'in Çıkış Tarihi Her An Duyurulabilir Kinect Sports, Facebook Desteğine Kavuştu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alice: Madness Returns
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız