Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alice: Madness Returns EA Access'e Eklendi

 
Electronic Arts, Alice: Madness Returns'ün bugün itibarıyla EA Access sisteminin kütüphanesine eklendiğini duyurdu.

Xbox One platformunda mevcut olan EA Access aboneliği ile sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilir, piyasaya çıkmadan yeni EA oyunlarını 10 saat kadar deneyebilir ve EA alışverişlerinde %10 indirimler alabilirsiniz. EA Access aboneliği aylık 12 TL, yıllık 65 TL.
 
Alice: Madness Returns'ün tanıtım yazısı: 
 

Alice: Madness Returns hayal gücünün karanlık ve şiddet dolu yönüne yoğunlaşıyor ve Alice'in kendisini rahat bırakmayan iblisleriyle yüzleşeceği kabus gibi bir Harikalar Diyarı yaratıyor. Viktorya dönemi Londrası'nı ziyaret edecek, oradan da Alice'in çılgınlığının kaynağını ortaya çıkarıp, yıllarca gizli tutulmuş ölümcül bir sırrı keşfetmek için güzel ama tuhaf Harikalar Diyarı'na yolculuk yapacaksınız.
 
On bir yıl önce korkunç bir yangın Alice'in ailesini elinden almış ve zihninde korkunç yaralar açmıştı. Alice bu olaydan sonra Rutledge Akıl Hastanesi'ne yatırılmış, iblisleriyle yüzleşmek için fantastik Harikalar Diyarı dünyasının derinlerine inerek mücadeleye başlamıştı. Şimdiyse, on yılın ardından, taburcu olma zamanı gelmişti ama Alice hala o trajik olayın ağır psikolojik yükünü üzerinde taşıyordu.
 
Zihni darmadağınık olan Alice garip hatıraları, rüyaları ve imgelerinin yol açtığı korkudan kurtulamıyordu. Belki de Harikalar Diyarı'nda daha iyi olabilirdi. Oradayken hep daha iyi olmuştu. Oraya gidiyor ve gerçek dünyanın sunamadığı şeyleri buluyordu: güvenlik, bilgi ve geçmiş hakkındaki gerçekler. Ama onun yokluğunda Harikalar Diyarı da değişmişti. Bir şeyler korkunç biçimde ters gitmiş ve bir zamanlar sığındığı o güzel yerin üzerine korkunç bir kötülük çökmüştü. Acaba Alice Harikalar Diyarı'nı ve kendisini tüketmekte olan delilikten kurtarabilecek miydi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak True Achievements Alice: Madness Returns PS3 PC Xbox 360 Spicy Horse EA Games
Hearthstone'un Yeni Tek Kişilik Macerası The Dalaran Heist'ın Birinci ve İkinci Bölümleri Yayınlandı MSI 2019 Final Karşılaşması; G2 Esports ve Team Liquid Arasında Oynanacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tiny Titan

18.5.2019 01:21:19

0
Baya underrated bir oyun.Oynanış çok üst düzey olmasada sanat tasarımı harikaydı türü sevenler kaçırmasın.

HayvanGenli

17.5.2019 23:08:38

0
Elizabeth ? Is that you ?

BSC Misafiri

17.5.2019 18:04:03

0
Pintipanda aklıma geldi ??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alice: Madness Returns
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız