Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon'un Oynaması Ücretsiz Shooter Oyunu Crucible'ın Üç Modundan İkisi Kaldırılıyor

 
Yayıncı Amazon Games ve geliştirici Relentless Studios, 21 Mayıs'ta çıkışını gerçekleştiren Crucible'ın gelecek planlarını paylaştı.

Oyunun Heart of the Hives, Harvester Command ve Alpha Hunters modlarından ikisi kaldırılacak ve en popüler mod olan Heart of the Hives'a odaklanılacak. Bu modda 4 kişiden oluşan iki takım boss'lara karşı savaşıp üç kalbi toplamak için birbirleriyle yarışıyor. Diğer iki modun ise daha sonra tekrar geri gelmesi bekleniyor.

Relentless Studios oyunun sesli sohbet, teslim olma seçeneği, AFK, ping sistemi, olası bir mini harita, yeni oyuncu deneyimi, eşleştirme sistemi ve kare hızı gibi alanlarında iyileştirmeler yapacak.

Bu değişiklikler ve eklemeler yapılırken birinci sezon biraz gecikecek. Geliştirici ekipten Colin Johanson tarafından belirtilene göre "Oyuncu topluluğu tarafından tanımlanan özellikler ve iyileştirmeler tamamlanıncaya kadar sezon öncesi aşamada kalacağız." Ayrıca değişiklikleri gösterecek bir yol haritası da yakında paylaşılacak çünkü "yol haritası olmayan bir canlı servis oyunu tamamlanmış değildir."

Oynaması ücretsiz rekabetçi takım tabanlı üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Crucible'ı Steam üzerinden ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Geliştirici güncellemesini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Crucible Amazon Game Studios
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (8 Haziran - 14 Haziran) Tenet'in Oyuncusu Kenneth Branagh, Karakterinin Kötü Adam Olup Olmadığını Bilmiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2020 14:17:08

0
Her şey parayla olmaz Bezos'cum.

TheNewAtilla

8.6.2020 12:51:14

0
Vasatı aşamayan alpha versiyon bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crucible
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız