Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon'un Açık Dünya MMORPG Oyunu New World Tekrar Ertelendi

 
Amazon Game Studios'un açık dünya devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu New World bir kez daha ertelendi.
 
İlk başta 26 Mayıs'ta çıkması planlanan oyun 25 Ağustos'a ertelenmişti. Şimdi de 25 Ağustos'tan 2021 ilkbaharına ertelendi.
 
Stüdyo yönetmeni Rich Lawrence, alfa testine katılan kullanıcılardan aldığı geri bildirimler sonucu oyuna ek geliştirme süreci vermeye karar verdiklerini ve oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunmaya kararlı olduklarını belirtti.
 
Alfa testine katılan, oyunu ön sipariş veren ve betaya başvuru yapan kullanıcılar 25 Ağustos'ta sınırlı bir süre de olsa oyunu oynama şansı yakalayacak. 
 
New World 2021 ilkbaharında PC (Steam) için için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
new world mmorpg amazon macera aksiyon rpg
Bakugan: Champions of Vestroia Nintendo Switch için Duyuruldu 2020 Türkiye Büyük Finali'nin Tarihi Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sedatistan

10.8.2021 17:41:05

0
Bende de tam tersi dandik dövüş sistemi olan New World'de 2 skille amalelik yapmaktansa.Bless unleashed gibi unreal engine 4 olan muazzam grafiklerle oynamayı tercih ederim.bless unleashed banaTERA'dan sonra en çok keyif veren oyun oldu.

Berkayselcuk

11.7.2020 12:42:32

0
Bu oyunu çok merak ediyorum, umarım bless unleashed gibi leş bir combat sistemiyle gelmezler. Mmorpg konusunda zevkler çok farkettirdiği için başkalarının lafına pek güvenmem fakat üstteki arkadaşın yorumu ve sonrasında izlediğim gameplayler korkuttu baya.

Soğansız Dürüm

11.7.2020 12:03:09

0
Simdiye kadar 4 kere Alpha testine katildim, ilk 3 tanesi tamamen korkunctu. Gerek oynanis gerek performans olsun. En son 4 gun once katildim ve performans baya iyiydi ancak oynanis hala cok kotu. Yeni silahlar ve skiller eklemisler ancak vurus hissi tamamen berbat. Ileriki gunlerde daha fazla test yapacaklar ancak katilmak icin Avrupa, Amerika gibi yerlerde olmaniz gerekiyor. Turkiye icin para alamiyorsunuz.

Shovel Knight

10.7.2020 22:48:43

0
en son ign nin verdiği gameplay çok kötüydü o şekilde çıksa hiç şansı olmıcaktı zaten 1 senede oyunu baştan yapsınlar artık

YildirimBuyucusu

10.7.2020 22:26:45

0
Daha iyi bir oyun çıkaracaklarsa beklerim, ancak bu kadar bekledikten sonra önümüze net bir şekilde iyi bir şey koymazlarsa o zaman ağır eleştiririm.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız