Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon, New World'ün Sunucu Kapasitesini Arttırmaya Devam Ediyor

 
 
Amazon Game Studios, New World oyuncularına sorunsuz bir oyun deneyimi sunmaya yardımcı olmak ve sunucu kapasitesini artırmak adına çok çalıştığını bildirdi. Bunun yanı sıra sunucu transferlerine izin verecek bir özellik üzerinde de çalıştığını belirtti.
 
Yayınlanan bir açıklamada stüdyo, çıkış haftasında çok sayıda oyuncuyu oyuna dahil etmeye hazırlanırken, bir milyonu aşan oyucu sayısının çok şaşırtıcı olduğunu söyledi. Öyle görünüyor ki bu sayı her geçen gün artıyor ve  bu da New World'deki bazı oyuncuların, oyuna giriş yapmak için uzun süre beklemelerine neden oluyor.
 
Oyunun Salı günü piyasaya sürülmesinden bu yana geliştiriciler, sunucu sayısını iki katına çıkardı ve ekip, oyuna daha fazla oyuncuyu dahil etmek için mevcut tüm sunucuların kapasitesini artırmaya devam ediyor. 
 
New World, piyasaya sürüldüğü ilk gün Steam'de 572.689 eşzamanlı oyuncuya ulaştı.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 new world mmorpg amazon macera aksiyon rpg
EA, GeForce Now'a BF 1, Dragon Age: Inquisition ve Daha Fazlasını Ekliyor Elden Ring'in Son Aşamalarda Olduğu Bildirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.10.2021 10:25:04

0
Oyun gayet güzel laf edenler ağlayarak günlüklerine yazabilir.

Johnny Silverhand

4.10.2021 21:38:31

0
knight online’ın cilalanmış hali gibi. pvp’si keyifli duruyır. şans verilir.

BSC Misafiri

4.10.2021 19:16:41

+2
quote:

Orjinalden alıntı: EdmonnDantess Millet ne meraklıymış PC'de mobil oyun oynamaya.
Cahil kere cahil bir yorum

Antikaruh

4.10.2021 19:12:27

+1
quote:

Orjinalden alıntı: EdmonnDantess Millet ne meraklıymış PC'de mobil oyun oynamaya.
2 hafta oynadık kuzen ile (alpha olsun beta olsun hepsine katıldık) Ben böyle ruhsuz bir oyun görmedim. Bildiğin klasik mmo, 3 tane odun getir, 5 tane koyun kes. 3-4 çeşit silah (üst başlarını boyamışlar sana yeni bir ekipman alıyormuşsun hissiyatını sahteden veriyorlar). Çeşitlilik çok az. Keşif unsurları yok (geliştireceğiz bu konuda diyorlar). Serverlar felaket durumda. Ping/lag/delay/jutter/sıra beklemece almış başını gitmiş. Optimizasyon orta seviye. Ancak oyun çok önceleri geliştirilmeye başlandığından, görseller yaşını belli ediyor. Hikaye yok denebilecek seviyede. Karakterlerde derinlik namına hiç bir şey yok. 13 yaşında birisi için yazılmış gibi bütün scriptler. Benim tahminim insanlar yeni bir MMO'ya aç... Şu knightçı, metinci, wowcu tayfa yıllardır oyun oynamayaz halde, duvar kenarına pusmuş uyuşturuclarını bekliyorlar-dı. Twitch'i de arkasına alarak amazon iyi reklam yaptı üstüne birde bu oyunu uzun süredir bekleyen kitleyi iyi yemledi. Başka bir açıklaması olamaz. Yani oyun ortada. 50-60 puanı zor alabilecek bir oyun. Ama nasıl bir ilgi var nasıl bir ilgi var. Eso'ya devam.

EdmonnDantess

4.10.2021 14:59:49

+3
Millet ne meraklıymış PC'de mobil oyun oynamaya.

Altyazar

4.10.2021 12:16:55

+1
bu gune kadar yapmamalari hata, aga sen kardesler bakkal degilsin ya, amazon'sun 😁
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız