Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alpha Dog Games'in Geliştirdiği Mighty DOOM, iOS ve Android'de Şimdi Oynanabilir

 
 
Alpha Dog Studios ve Bethesda Softworks'ün tek elle oynanabilen ve üstten görünüşlü aksiyon nişancı oyunu Mighty DOOM, iOS ve Android'de bugünden itibaren ücretsiz olarak indirilebilir. Oyuncular, ön kayıt yaptırmış 1 milyon oyuncunun arasında yerlerini alarak sevimli olduğu kadar vahşi olan ve yeni Mini Slayer'ın bulunduğu bu yüksek tempolu aksiyona hemen katılabilirler.
 
 
 
Bugünden 20 Nisan 2023'e kadar Mighty DOOM'u indirip oynayan oyuncular özel silah görünümleri, ekipman anahtarları ve Crystal içeren Mini Slayer Paketi'ne sahip olacaklar.

Mini Slayer Paketi'nin Tam İçeriği:
 
- Baron of Hell Heavy Cannon Silah Görünümü
- Cacodemon Rocket Launcher Silah Görünümü
- Üç Ekipman Anahtarı
- Bir Silah Anahtarı
- 80 Crystal
 
Ateş Ederek İlerlemeli Aksiyon - Tek gözlü, havada süzülen Cacodemon ve zalim Cyber Mancubus gibi aşina olduğunuz DOOM iblisleri arasında tek dokunuşla kontrol özelliğiyle ateş ederek ilerleyin. Saldırılardan kaçının, sınırları aşan Glory Kill özelliğiyle düşmanları etkisiz hale getirin ve öğrenmesi kolay, ustalaşması eğlenceli, yüksek tempolu arena savaşında DOOM Hunter gibi ölümcül boss'larla mücadele edin.

En Sevdiğiniz Koleksiyon Parçalarıyla Deşip Parçalayın - Mighty DOOM'un başrolünde Argent enerjisiyle hayat bulmuş, sevimli bir koleksiyon figürü olan Mini Slayer yer alıyor. Ne yazık ki Cehennem'in hain koleksiyon figürü iblisleri ortalığı karıştırdı ve Mini Slayer'ın evcil tavşanı Daisy'yi kaçırdı!
 
 

Rogue-Lite Arenada Bedeninizi ve Metalinizi Geliştirin - Cehennem iblisleriyle olan savaşlarında yenik düşen oyuncular, oynayarak elde edilebilen yeni kaynak ve yeteneklerle Mini Slayer'ı, zırhlarını, silahlarını ve teçhizatlarını yükselterek savaşa devam edebilirler.

Slayers Club Üyeleri - Bonus Ödül - Bugünden itibaren Slayers Club üyeleri hesaplarıyla tek seferlik bir bağlantı kurduklarında oyun çıktıktan sonra Mighty DOOM'da kullanabilecekleri özel bir Mini Slayer görünümü kazanacaklar.

DOOM Animasyon Evreni - DOOM Eternal'ın koleksiyon oyuncaklarından esinlenerek hazırlanmış alternatif bir DOOM evreni olan yeni “DOOM Animasyon Evreni”nde Mini Slayer'ın yolculuğunu deneyimleyin.

Mightydoomgame.com adresinden Mighty DOOM hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun geliştirme stüdyo bethesda
Redfall - Ön inceleme Call of Duty: Mobile’ın 3. Sezonu “Hücum” ile Stres Atmaya Hazır Olun!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bethesda Softworks
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız