Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aliens: Fireteam Elite'in bulut sürümü 26 Nisan'da Switch'e geliyor

 
 
Cold Iron Studios ekibi tarafından oyunculara sunulan korku odaklı nişancı aksiyon oyunu Aliens: Fireteam Elite'in bulut sürümü 26 Nisan'da Switch konsoluna geliyor. Oyunun ön siparişleri ve bir demosu şu anda mevcut.
 
Oyunun Standart sürüm fiyatı 29,99 dolar, Ultimate Sürüm fiyatı ise 59,99 dolar. Ultimate Sürüm, temel oyunu, genişleme paketi "Pathogen", Endeavor Pass ve "Endeavour Veteran" içeriklerini bünyesinde barındırıyor.
 
Switch sürümü çapraz oyun desteğine sahip olacak
 
 
 
Aliens: Fireteam Elite'in bulut Switch sürümü daha önce piyasaya sürülen PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) sürümleriyle çapraz oyun desteğine sahip olacak. Oyunda yedi benzersiz sınıf bulunacak ve her bir sınıfın kendine özgü becerileri yer alacak.
 
Oyun içerisinde her bir sınıf üzerinde usta olmaya ve seviye atlamaya çalışacaksınız. Korku temalı yapım içerisinde hayatta kalmak için Magnum ve SMG'lerden roketatarlara kadar birçok silahı elinize alabilecek ve tehlikeleri alt edebileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nişancı hayatta kalma üçüncü şahıs
PC Game Pass 40 ülkede daha aktif hale geldi Ghostwire: Tokyo yeni güncellemeyle beraber Xbox Series için çıkış yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız