Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Rol Yapma Oyunu I, the Inquisitor için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Geliştirici ekip The Dust, I, the Inquisitor için ilk oynanış fragmanını yayınladı. I, the Inquisitor, Jacek Piekara'nın Inquisitor kitap serisine dayanan, aksiyon unsurları ve zor seçimler içeren, hikaye odaklı bir rol yapma macera oyunu olarak karşımıza çıkacak.
 
I, the Inquisitor, aksiyon unsurları ve zor seçimler içeren, hikaye odaklı, karanlık bir fantezi macera rol yapma oyunu. Jacek Piekara'nın çok satan Inquisitor kitap serisine dayanan oyun, alternatif bir zaman çizgisinde geçiyor. İsa, bir kez çarmıha gerilip ölümün eşiğine geldiğinde, büyük bir öfkeye kapılır. Bu olay sonrası serbest kalır ve tüm inanmayanlardan intikam almaya başlar. Yüzyıllar geçer ve bir Engizisyoncu ordusu toparlanır.

Sen Tanrı'nın hizmetinde olan Engizisyoncu Mordimer Madderdin'sin. Bir dizi gizem ve günahla boğuşan Königstein kasabasına gönderildin. Yaşayanların dünyasına girmeye çalışan ve başka bir alemden gelen karanlık bir kötülüğün gerçeğini ortaya çıkarmakla görevlendirildin. İnancını taze tut ve suçları ortadan kaldır.
 
Oyunun ne zaman çıkacağına dair herhangi bir detay verilmedi.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
Sony, God of War, Horizon Zero Dawn ve Days Gone için PC Satış Rakamlarını Açıkladı Sniper Ghost Warrior Contracts 2, 1 Milyon Satış Rakamına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.5.2022 00:12:55

0
Bu bağımsız bir ekip. Herkes next-gen oyun yapacak diye bir şey yok. Belki de adamlar bu oyunu unreal engine 5 duyurulmadan önce geliştirmeye başladılar. Next-Gen bu mu diye eleştirilerinizi AAA oyunlara saklayın.

BSC Misafiri

26.5.2022 21:25:06

0
Bu nasıl next gen oyun?Grafikleri berbat bu next gense rdr2 ne?

BSC Misafiri

26.5.2022 18:33:58

0
Vampyr gibi birşeye benziyor

alex59

26.5.2022 11:49:05

0
Çevre ve karakter modelleri çok kötü duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I, the Inquisitor
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız