Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG Oyunu Yaga'nın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını Versus Evil'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Breadcrumbs Interactive'in yaptığı aksiyon rol yapma oyunu Yaga; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Şimdi de çıkış tarihi verildi.
 
Yaga; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için 12 Kasım'da erişime sunulacak. Oyunun Epic Games sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Her oynadığınızda değişen bu esrarengiz şekilde komik aksiyon rol yapma oyununda, Slav mitolojisinin tehlikeli efsanelerini ezin, pataklayın ve yerden yere vurun. Oyunda Ivan'ı canlandırırsınız. Tek elli ve inanılmaz derecede kötü talihli bir nalbant olan Ivan, Çar tarafından kendisine verilen imkansız görevleri yerine getirmelidir. Bu sırada gizemli cadı Baba Yaga, Ivan'ın kaderini gözlemektedir.

- Ivan'ın kendi elleriyle dövdüğü aletlerden ve balyozlardan oluşan geniş bir cephaneliği kullanarak, Slav folklorunun antik canavarlarını alt edin.
- Hareketleriniz Ivan'ın hikayesini, itibarını ve seçebileceği yükseltmeleri değiştirir.
- Işınlama özellikli yıldırım balyozlar ve çengel atışlı yabalar gibi silahlar yapmak için derin demircilik sisteminde yeni bir şeyler deneyin.
- Ivan'ın oynama şeklinin temelini değiştirmek için tılsımlar, büyülü eşyalar, dualar, ek özellikler ve lanetlerin farklı birleşimlerini keşfedin.
- Birden fazla son, karşılaşmaların birden çok çözümü olması, yöntemsel harita, karşılaşabileceğiniz birçok karakter ve gizlenmiş sırlar, Yaga'nın tekrar tekrar oynanmak üzere tasarlandığını gösterir.
- Ivan’ın büyükannesi ise sadece onun kendine bir eş bulmasını istiyor. Onu hayal kırıklığına uğratmayın!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yaga action rpg aksiyon rol yapma
Eski Zynga Pazarlama Yöneticisi Doug Scott Twitch'e Katıldı EA Oyunları Steam'e Geri Dönebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yaga ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız