Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG Eternal Radiance 14 Nisan'da Steam'de Erken Erişime Açılacak

 
Geliştirici Visualnoveler, fantezi aksiyon rol yapma oyunu Eternal Radiance'ın 14 Nisan'da Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Erken erişim sürümü 3 hikaye bölümü içerecek ve yaklaşık olarak 8 - 12 saat uzunluğunda bir oynanış sunacak. Tam sürüm 11 hikaye bölümü içerecek ve PC ile birlikte PlayStation 4 ve Switch'e de gelecek.
 
Eternal Radiance, klasik JRPG'lerden esinlenen bir aksiyon rol yapma oyunu. Gerçek bir şövalye olduğunu kanıtlamak için maceraya atılan Celeste adlı bir karakterin rolünü üstleneceksiniz ve yol arkadaşlarınızla birlikte bir hırsızın peşine düşeceksiniz.
 
Düz alanları, şehirleri ve zindanları ile gizemli bir dünyada karakter odaklı, mizah içeren ve merak uyandırıcı bir hikaye, hızlı tempolu savaşlar sunacak ve karakterin savaş tarzı ve yetenekleri özelleştirilebilecek.
 
Daha fazla bilgi için Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Eternal Radiance Visualnoveler fantezi aksiyon rol yapma oyunu PC
The Last of Us Part II PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Ön Siparişler İade Ediliyor Disney+'ta Yayınlanacak Marvel Dizilerinin Yayın Tarihleri Belli Oldu

metOO93

8.4.2020 07:52:54

0
Texture lar çok kötü ya mobil oyun gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eternal Radiance
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız