Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Knight vs Giant: The Broken Excalibur Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı PQube ve Endonezyalı geliştirici Gambir Studio, roguelite aksiyon oyunu Knight vs Giant: The Broken Excalibur'u duyurdu. Oyun 2023'ün ilerleyen aylarında PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürülecek. Şu anda PC için bir demo mevcut.
 
Yuvarlak Masa Şövalyelerinden ilham alınarak yaratılmış bu roguelite aksiyon RPG oyununda Kral Arthur olarak oyna. Ülkeye ve insanlara kaos getiren devler Camelot'u yerle bir ettikten sonra büyücü Merlin, harabeleri ve hayatta kalanları daha fazla yıkımdan korumak için Astral Boyuta taşıdı. Cesur şövalye ve kırık kılıcı şimdi Astral Boyuta yayılmış devleri ve canavarları alt edip Camelot'u eski ihtişamına kavuşturmalı.
 
Astral Camelot'ta dev bölüm sonu canavarları seni bekliyor. Her bölgenin sonunda yıkıcı saldırılar ve muazzam miktarda SP ile donatılmış üç güçlü devden biri ile savaşmalısın. Bu tehlikeli savaşlara giderken krallığın çevresinde yaşayan saldırgan canavarlarla karşılaşacaksın. Bir zamanlar normal, barışçıl yaratıklar iken Camelot, devlerin saldırısıyla karşı karşıya kaldığında kötüleştiler. Krallığa terör saçan bu canavarlarla savaş ve onları kırık Ekskalibur'un ile yen.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon roguelite Knight vs Giant: The Broken Excalibur
R-Type Final 3 Evolved, 28 Nisan'da Avrupa'da PS5 için Çıkış Yapıyor PS5 için Yeni Yazılım Güncellemesi Geliyor: Discord Sesli Sohbet ve Daha Fazlası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız