Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 için Yeni Yazılım Güncellemesi Geliyor: Discord Sesli Sohbet ve Daha Fazlası

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan yeni nesil konsol Playstation 5 için yeni yazılım güncellemesi geliyor. Beta sürüm olarak şimdilik belirli bölgelerde (Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Birleşik Krallık, Almanya ve Fransa'daki davetli kullanıcılar) geçerli olan bu güncelleme ile Discord sesli sohbet desteği, 1440p çözünürlük (VRR) desteği, çeşitli kullanıcı deneyimini iyileştiren özellikler, erişilebilirlik ve sosyal özellik geliştirmeleri ve daha fazlası ekleniyor. 
 
PS5 için yeni yazılım güncellemeleri gelmeye devam ediyor
 
 
 
Söz konusu güncelleme şu anda beta erişiminde. Güncellemenin son sürümü önümüzdeki aylarda dünya çapında yayınlanacak. Bu güncelleme ile beraber kullanıcılar PlayStation 5 konsolu ile Discord sesli sohbetine katılabilecek. Bunun yanı sıra arkadaşlarınıza profil kısmından ekran paylaşımı açabilecek veya ekran paylaşımı için davette bulunabileceksiniz.
 
Bu özellikler dışında parti sohbeti kısmına "Oyuna Katıl" simgesi eklenecek. Ek olarak oyun oynayan arkadaşlarınızı da bir kutucuk altında görebileceksiniz. Bunun yanı sıra oyun içerisinden ekran görüntüsü aldığınız dosyaları Playstation uygulamasına yükleyebileceksiniz. Öte yandan 1440p çözünürlük için VRR teknoloji desteği sisteme dahil olacak ve oyun kütüphanesinde çeşitli iyileştirmeler kullanıcılara sunulacak.
 
Bu güncelleme ile Playstation 4 konsolunuzdaki kayıtlı oyun verisini Playstation 5 konsolunuza aktarabileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Aksiyon Oyunu Knight vs Giant: The Broken Excalibur Konsollar ve PC için Duyuruldu Konami, Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası 2023'ü Duyurdu!

RealArek

3.2.2023 20:30:41

0
PS 4 için Discord tam olarak geliyor mu yoksa sadece girdiğimiz oyunları mı görüyoruz ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız