Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Furi, 17 Mayıs'ta PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
Geliştirici Game Bakers, 17 Mayıs'ta ücretli ek içerik Onnamusha'yı içeren ve mevcut PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) sürümlerinde yer alan tüm güncellemeleri barındıran Furi'nin yeni sürümünü PlayStation 5 konsollarına getiriyor. PlayStation 4 sürümüne sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 sürümüne ücretsiz olarak yükseltebilecek.
 
Vahşi Guardian’lar tarafından dayanıklı bir hapishane gezegeninde esir tutuldunuz, kaçmak için tek ümidiniz sizi esir tutanlarla teker teker yüzleşmekten geçiyor. Gizemli bir müttefiğin eşlik ettiği bu yolculukta, her karşılaşma şiddetli bir şef dövüşüne sahne olacak.
 
The Jailer’ın takibinde çok daha tehlikeli düşmanlarla karşılaşırken hack and slash mekanikleriyle oynanış yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Efsanevi Afro Samurai serisinin yaratıcısı Takashi Okazaki tarafından tasarlanan bu oyunda, Free World’e giden yolculukta yüzleşmek zorunda kalacağınız her Guardian ile birbirinden farklı teke tek düellolar yapacaksınız 
 
Fragman videosu
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Furi aksiyon zor tek oyunculu oyun hızlı
Yarış Oyunu Redout II 26 Mayıs'ta Geli,yor Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu The Touhou Empires, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Furi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız