Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Empires II: Definitive Edition Yakında Capture Age ile Uyumlu Olacak

 
Yardımcı geliştirici World's Edge, Age of Empires II: Definitive Edition'ın yakında Capture Age ile uyumlu olacağını duyurdu.
 
Capture Age 1999'da çıkan orijinal oyunda kullanılan bir araçtı ve genel olarak daha iyi bir izleyici deneyimi sunuyordu. Hidden Cup 2 ve Escape Champions League turnuvalarında da kullanıldı fakat Definitive Edition'ın çıkışında mevcut değildi. Bu, yakında değişmek üzere.
 
Capture Age'in yeni versiyonu detaylı gerçek zamanlı istatistikler, geliştirilmiş yakınlaştırma, yüksek kontrastlı renklere sahip gelişmiş mini harita, kaç kişinin öldürüldüğü gibi bireysel istatistikler, skorbord entegrasyonu ve daha fazlasını içerecek. 
 
Gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires II: Definitive Edition 14 Kasım 2019'da PC için çıktı. Xbox Game Pass'e dahil, Steam fiyatı 56,25 TL, kullanıcı incelemeleri çok olumlu ve Metacritic ortalaması 84. Türkçe arayüz ile altyazı desteği mevcut.
 
Capture Age tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Age of Empires II: Definitive Edition Age of Empires II PC Game Pass strateji
GeForce Now'a DLSS 2.0 Desteği ve Yeni Oyunlar Geldi Steam Kullanıcılarının %1.91'i VR Sahibi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Empires II: Definitive Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız