Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Conan'ın Yeni Zindanı: Fort Ardashir

O gergedan cidden bayağı "evcil" gözüküyor.

     Funcom, Age Of Conan'ın yeni zindanı "Fort Ardashi" hakkında bilgiler yayınladı. Level 80 bir zindan olan Fort Ardashi, Ardashi kentine gelmenize yol açan komplonun ana karakteleinden biri olan General Arman ve askerlerinin ana komuta üssü olan bi kale olacak.
 
     Arap ve Pers mimarisinden etkilenerek tasarlanan zindanda sizleri ilk olarak "evcil" gergedanının üstünde sizi bekleyen Kumandan Kamangir ve erişemeyeceğiniz yükseklikten size nişan almış okçuları karşılayacak. Dövüşün tamamen hareketli olacağı, bir taraftan dev gergedan ve sahibiyle boğuşurken diğer taraftan okları savuşturmak için koşuşturacağınız bilinenler arasında. Nihayetinde erişebileceğimiz saklı savaş gemilerinin birinde ise General Arman bizi yanında, henüz kimliği bilinmeyen ama antik güçlere sahip bir cadının yardımlarıyla karşılayacak.
 
     Turan hikayesinin son perdesi olan Fort Ardashi, ayrıca oyunculara yardımcı olmak amacıyla bazı canavarları atlamanızı sağlayacak "kestirme" yollara da sahip olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
age of conan age conan mmo hyborian adventures
City of Heroes, Zamanı Kontrol Edin! Forsaken World'e Yeni Etkinlik

BSC Misafiri

15.8.2011 09:07:05

0
Conan evreninden bir haber arkadaş ya da direk eng çeviri haber girmiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Conan: Unchained
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız