Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Conan İçin Güncelleme v4.0'a Giden Yol

House of Crom

     Age of Conan: Unchained için yapılan geliştirme güncellemeleri resmi sitede duyuruldu. Bu güncellemeler v3.1'den önümüzdeki günlerde çıkacak olan Adventure Pack ile gelecek olan v4.0'a kadar bilgiler içeriyor.
 
     * v3.1 : Kullanılan Dreamworld motoruna yönelik bir güncelleme ve arka plan teknolojiyle uğraşılıyor. Üzerinde çalışmalar devam edildiği için geliştirici takım biraz zaman alıyor, yakında gelmesi bekleniyor.
 
     * v3.2 : House of Crom zindanı bu güncelleme ile gelecek, ayrıca oyuna World Boss'lar, Sosyal alanlar ve daha fazlası eklenecek. The Jade Citadel, Tier 4'ü içeren yeni bir raid'de 3.2'de kendini gösterecek.
 
     * v3.3 : Bu güncelleme Tier 4 raid tecrübesini sonlandıracak. En son Kithai raid'i ve Tier için gereken son 2 düşman da bu güncelleme ile gelecek.
 
     * v3.4 : Age of Conan: Unchained'in teknoloji kısmıyla ilgili bir güncelleme olacak.
 
     * v4.0 : Funcom'un henüz üzerinde pek açıklama yapmadığı Adventure Pack yayınlanacak. Bu güncelemenin yayına giriş zaman 2012'nin 2. çeyreği olarak gösteriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
age of conan age conan mmo hyborian adventures
PS Vita Özelleştirilebilir LiveArea (Video) Army of Four, Frostbite 2 ile Geliştiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Conan: Unchained
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız