Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Conan Haziran'a Kadar Ücretsiz

Conan'ın size hâlâ ihtiyacı var.
 
     Funcom, Age of Conan hesabına sahip kullanıcıların Haziran ayına kadar giriş yaparak ücretsiz bir şekilde oynayabileceklerini açıkladı. Hesabınızın kapanmasının üzerinden ne kadar süre geçtiği önemli değil.
 
     Eğer hesabınızı tekrar aktive etmeye karar verirseniz, Mayıs ayında hesabını aktive eden oyunculara ücretsiz XP Potion'ları (Kullanıldığında kazanılan XP'yi arttıran) ve ekstradan bir ay oyun süresi verilecek. 
 
     Eğer bu aralar MMO sıkıntısı yaşıyor ve zamanında Age of Conan'ı sevdiyseniz, bu ay tekrar denemek için iyi bir fırsat. Geçtiğimiz yıl çıkan Rise of the Godslayer ek paketinden sonra, kullanıcılar oyundan çok memnun olduklarını belirtiyorlardı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
age of conan age conan mmo hyborian adventures Rise of the Godslayer Ücretsiz Trial
Uncharted NGP'den Yeni Bilgiler Anarchy Reigns'ten Ekran Görüntüleri

aygun61

20.5.2011 11:48:24

+2
Bence Funcom yeni bir MMO çıkarmalı. Age Of Conan'da yaptığı hataları artık bildiği için çok daha güzel bir oyun olacağını tahmin ediyorum. Ne kadar çaba harcarsalar harcasınlar Age Of Conan'ı ilk günlerine geri döndüremezler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Conan: Unchained
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız