Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision, Toplamda 1 Milyon Dolardan Fazla Ödüllü Call of Duty Mobile Turnuvasını Duyurdu

 
Activision Sony Mobile Communications Inc. ("Sony Mobile") işbirliğiyle, Sony sponsorluğunda Call of Duty: MobileWorld Championship 2020 Turnuvasının 30 Nisan'da başlayacağını duyurdu. Katılım koşullarını karşılayan, veteran veya üstü Multiplayer derecesine sahip Call of Duty: Mobile oyuncuları, turnuvada mücadele edip özel Call of Duty: Mobile e-spor görsel ürünleri ve para ödüllerinin sahibi olma şansı yakalayacak. Turnuvada, Sony Mobile sponsorluğunda toplamda 1 milyon doları aşkın ödül sahiplerini bulacak. 
 
Merakla beklenen Call of Duty: Mobile turnuvasını düzenleyecek olmaktan heyecan duyduklarını ifade eden Activision Mobil Başkan Yardımcısı Chris Plummer, şunları söyledi: "Oyuncuların favorisi Ranked Play'deki en son gelişme olan bu turnuva formatı, Call of Duty: Mobile oyuncularına dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele ederek para ve ödül kazanma fırsatı sunuyor."
 
İşbirliği kapsamında, Sony'nin Xperia 1 II (Mark two) modeli Call of Duty: Mobile oyunu için optimize edildi.
 
Dünyanın birçok ülkesinde 30 Nisan'da başlayacak turnuvanın kuralları ve Call of Duty: Mobile World Championship 2020 Turnuvası hakkında daha fazla bilgi için:
 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Mobile mobil çıkış tarihi çıktı ios android fragman
PlayStation Store Büyük Japon Oyunları İndirimleri SuperMash 8 Mayıs'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Mobile
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız