Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık dünya rol yapma oyunu Tainted Grail: The Fall of Avalon'ın çıkış tarihi açıklandı

 
 
Yayıncı Awaken Realms ve geliştirici Questline tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya keşif odaklı rol yapma oyunu Tainted Grail: The Fall of Avalon'ın 30 Mart'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim sürümünde çıkış yapacağını açıkladı. Kaosun hakim olduğu bir dünyaya atılacağımız oyun içerisinde etrafı keşfedecek, karakterimizi geliştirecek ve yeni bölgelere adım atacağız.
 
Tehlikelerle dolu bir dünyaya atılacağız
 
 
 
Kral Arthur'un ölümünün ardından ortalığın kaosa sürüklendiği bir dünyada büyük bir maceraya atılacağımız bu oyun içerisinde Avalon adlı bir adada olacağız. Kralın ölümüyle beraber burada yaşayan insanlar çaresizce yeni yaşam biçimlerine alışmak zorunda kalacak ve inanacak yeni şeyler bulmaya çalışacak. Bu süreçte birçok farklı grup ortaya çıkacak ve bu gruplar birbirleriyle mücadele edecek.
 
Tainted Grail: The Fall of Avalon içerisinde büyük bir açık dünya bizlere sunulacak. Bu açık dünyaya daha çok karanlık bir atmosfer hakim olacak. Oyun içerisinde karakterimizi özelleştirebilecek, geliştirebilecek ve farklı düşmanlarla yüzleşebileceğiz. Oyunda diğer yandan craft - zanaatkarlık sistemi bulunacak. Bu sistemle beraber etrafta bulduğumuz kaynakları birleştirebilecek ve yeni öğeler elde edebileceğiz.
 
Tainted Grail: The Fall of Avalon erken erişim fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG pc Tainted Grail: The Fall of Avalon
eBASEBALL: POWER PROS Olimpik Espor Serisi 2023’ün Resmi Oyunlarından Biri Oldu The Wolf Among Us 2, 2023 yılı sonrasına ertelendi!

BSC Misafiri

2.3.2023 09:55:00

0
gözlerime inanamıyorum, karanlık temalı soulslike olmayan bir rpg. umudu kesmemek gerekiyormuş demekki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tainted Grail: The Fall of Avalon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız