Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya RPG'si Cradle, Kickstarter'da


    Şu sıralar bağımsız yapımcıların çok sık tercih ettiği Kickstarter'ı açık dünyada geçen RPG oyunu Cradle'ın yapımcısı da tercih ediyor. Mojo Game Studios'un geliştirdiği Cradle, Kickstarter'da bağış toplamaya başladı.
 
    Açık dünyada geçen RPG oyunu, CryEngine'in gücünü arkasına alıyor. Yenilikçi bir dövüş sistemini sunan Cradle'da beş farklı karakter bulunuyor. Bunlar Arcanist, Druid, Ranger, Paladin ve Swordsman. Karakterlerin oyuna etkisi sadece dövüş açısından değil, oyunu oynayış tarzınıza da doğrudan etkili olacağı söyleniyor.
 
    Keşfetmenin oldukça büyük önem taşıdığı yapımda amacınız kaybolduğunuz adadan kurtulmak. Cradle'da görev sistemi de bir başka işliyor. Cradle'ın dünyasında görevleri belli NPC'lerden almıyorsunuz. Dünyada dolaştıkça yaşadığınız ve gördüğünüz olaylar aslında birer görev. Sonucunda ise bazı ödüller var. Yani klasik RPG'lerde gördüğünüz 15 tane ayı öldürme görevleri Cradle'da yok.
 
    Kickstarter sayfasında bu görevlerden birisine örnek gösterilmiş. Mesela Cradle'da dolaşırken terkedilmiş bir kütüphane buluyorsunuz. Kütüphanede ise bir kitabın içinde size ünlü bir silah ustasından bahsediyor. Karakteriniz bu kitabın içindeki bilgileri not alıyor ve buradan yola çıkarak silah ustasının yerini bulmaya çalışıyorsunuz.
 
    Oyunun işleyişini bırakıp gelelim yapımcılara... Cradle'ın yapımcı stüdyosu Mojo Game Studios'ta çok deneyimli, büyük firmalarda çalışmış isimler yok. Carnegie Mellon Üniversitesi'nin genç, meraklı oyun yapımcıları var. Bu yüzden Mojo Game Studios'un, Kickstarter destekçilerinden gelecek 350.000 dolara ihtiyacı var. Şu an için 32 bin dolara yakını toplanmış görünüyor. Oyunun önümüzde 25 günü daha var. Oyunla ilgili yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kickstarter mojo game studios cradle fps open world adventure
Monster Hunter 4G Duyuruldu + İlk Video Watch Dogs Mayıs'tan Önce Gelmeyecek Gibi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.1.2014 19:26:31

0
Hackn Slash tarzda olsa bence daha iyi olur

FERFEROS

26.1.2014 18:56:49

0
Benim ilgimi çekti. Güzel duruyor ama fazla büyük bir beklentiye girmiyorum. Yalnız oyunun ismini değiştirmeleri gerekecek. Cradle isimli 2011'de duyurulmuş başka bir oyun daha var. Steam'de yeşil ışık yakılmış durumda hatta. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=94530345

Moltherion

26.1.2014 18:37:32

0
İyi güzel de 2016'ya kadar kim bekleyecek. :/ Bi RPG'de çat diye Steam early access'e gelse.

The False Shepherd

26.1.2014 18:22:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak Hikaye hep bu tür yerlerde geçmiyordur umarım. Sanki ormanda değil de dev bir mağarada ilerliyormuş gibi bir his var. Harita çok baskın olmuş insanı bir süre sonra boğabilir. Harita dışında yorum yapacak pek bir şey de yok aslında çünkü ne karakter gelişiminden ne rpg öğelerinden ne de dövüş tekniklerinden bir şey gözükmüyor. Atmosferi biraz karanlık ve boğucu olmuş.
Katılıyorum açıkçası bu kadar koyu bir renk paletinin hakim olduğu oyunu şahsen ben alıp oynamam kişiden kişiye farklılık gösterir tabi,mesela bahsi geçen Kingdom Come oyununu merakla bekliyorum oyunun videodan görebildiğimiz kadarı ile atmosferi bile insanı kendine çekiyor bu oyun da bir o kadar itiyor.

ankara

26.1.2014 18:08:49

0
RPG oyunlar candır

Sedat.

26.1.2014 16:35:59

-1
Hiç umudum yok bu oyundan.. Daha hiç bişey belli değil ne karakter ne hikaye paintte cizmisler bişeyler paylasmislar bide 350.000 dolara ihtiyacımiz var yoksa oyun olmaz demişler... Para toplamak icin Güzel taktik valla sonra proje rafa kalktı derler yensin paraciklar...

BSC Misafiri

26.1.2014 16:15:35

0
bu tarz oyunları severim ama hep aynı şeyler elder scrolls'den sonra fps rpg'ler çoğaldı ne bileyim wicher gibi dragon age gibi dragons dogma gibi kendine özgü şeyleri olması lazım yoksa rakiplerinden sıyrılması zor görünüyor

iamburak

26.1.2014 14:45:21

0
Hikaye hep bu tür yerlerde geçmiyordur umarım. Sanki ormanda değil de dev bir mağarada ilerliyormuş gibi bir his var. Harita çok baskın olmuş insanı bir süre sonra boğabilir. Harita dışında yorum yapacak pek bir şey de yok aslında çünkü ne karakter gelişiminden ne rpg öğelerinden ne de dövüş tekniklerinden bir şey gözükmüyor. Atmosferi biraz karanlık ve boğucu olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cradle
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız