Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Macera Oyunu Lake, 8 Nisan'da PS4 ve PS5'e Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Whitethorn Games ve geliştirici Gamious, 8 Nisan'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için açık dünya interaktif hikaye oyunu Lake'i yayınlayacağını duyurdu. Perp Games ayrıca oyunun dünya çapında fiziksel sürümünü yayınlayacak. Lake ilk olarak 1 Eylül 2021'de Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
1 Eylül 1986. Büyük şehirden sakin memleketine dönen kırk küsürüncü Meredith Weiss rolündesin. Bir yazılım şirketindeki yoğun kariyerini bırakarak babasından kalan yerel postacılığı devralmaya gider.
 
Oregon'daki tatlı Providence Oaks'daki iki haftalık ziyaretinde pek çok yeni insanla birlikte birkaç tanıdık yüze de rastlar. Meredith olarak kiminle konuşacağına, kiminle arkadaş olacağına ve belki romantik bir ilişki başlatacağına sen karar vereceksin. 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hikaye macera gizem
Rol Yapma Macera Oyunu Citizen Sleeper, 5 Mayıs'ta Geliyor Brigandine: The Legend of Runersia 11 Mayıs'ta PC'de Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

7ender

6.4.2022 00:05:33

0
Gamepass'da mevcut oyun. Bakalım Ps'de ne kadar olacak.

Umit_22

5.4.2022 17:39:09

0
Lake(göl) oyunu güzel bir oyun. Fiyatına göre de gayet uygun. Postacılık yapıyorsunuz. İşten sonra veya yorucu bir günün ardından, elinizde gamepad ve sıcak içeceğinizle birlikte oynanacak oyun türlerinden. Ben öyle bakıyorum bu tarz oyunlara. Kafa dinlemelik oyunlar. Hiç düşünmeye itmiyor. Bir hikayeyi dinliyorsunuz karakterlerden. Müzikleri hoş ama sayısı çok az. Bazen hep aynı müzikleri dinliyorsunuz orası biraz can sıkıcı. Oyun Low Poly Game(düşük poligonlu oyun) grafik türünde. Düşük bütçe ile oyun geliştirmek isteyen genç hırslı arkadaşlara bu oyunu örnek almalarını tavsiye ediyorum. Bu tarz grafikler hem kolay ve sistem yormuyor, hem hoş duruyorlar, hem de sanatsala kayan tarafları olduğu için AAA oyunlara kafa tutacak seviyede olabiliyorlar. Tabi sizin buradaki yaratıcılığınız çok önemli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lake
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız