Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Abandon Ship'e Resmi Türkçe Dil Desteği Eklendi

 
Steam'de erken erişim aşamasında bulunan Fireblade Software'ın denizcilik ve korsan temalı strateji oyunu Abandon Ship'e resmi Türkçe arayüz desteği eklendi. Çeviri AiBell Game Localization tarafından gerçekleştirildi.

Abandon Ship şu anda Steam'de %40 indirimle 19,20 TL'den satışta.

Oyunun tanıtım yazısı ve çıkış fragmanı:  
 

Biyomlarda ve teması bulunan, eşsiz hikâyelerle dolu adaları keşfet; Lanetli Denizler'de hayalet gemilerle savaş. Örümcek Adaları'nda dev örümcekleri püskürt. Zehirli gazlarla, buz dağlarıyla, yamyamlarla ve daha birçok şeyle dolu bölgeler seni bekliyor.
 
Düşman gemilerine, istihkâmlarına ve deniz canavarlarına vahşi savaşlarda saldır, düşmanı yenmek için en iyi taktiklerini uygula. Hava ve çevresel şartlar muharebelerini etkiler. Tsunamiler, şimşekler, volkanik bombardımanlar ve tipiler stratejini etkileyecek şeylerden birkaçıdır.
 
Abandon Ship, fantastik bir temadaki "Age of Sail" gemilerine odaklanıyor ve klasik Deniz Yağlı Boyaları sanat stilinden esinleniyor.
 
Gemiyi Yok Etmek Son Değil
Bu dünyadaki hayat acımasız olabilir. Ölüm kalıcıdır. Ama gemin yok olursa oyunun sonlanmaz. Sen Kaptansın ve Kaptan hayatta olduğu sürece daima umut vardır. Bir cankurtaran filikasıyla kaçarak ya da denizde tek başına mahsur kaldığında hâlâ hayatta kalma ve tekrar zirveye çıkma şansın vardır.
 
Yenilginin Ağzından Zaferi Al
Savaşlar taktikseldir ve vahşidir. Her savaş zorludur ve daima yenilginin eşiğindesindir. Üstünlük sağlamanın tek yolu tüm avantajlarını iyi değerlendirip, elindeki tüm araç gereçleri iyi kullanmak. Bir sürü çeşitli silah ve yükseltme, elde edebileceğin çeşitli türde gemi türlerine uygulanabilir durumda. Gemilerini, düşman gemilerini sağlam yakalayarak özelleştir. Güvenilir mürettebatın tecrübe kazansın ve bu da düşmana karşı bir avantaj olsun.
 
Ektiğini Biç
Eylemlerine tepki veren fantastik bir dünyayı keşfet. Korsanlık yap ve avlanan bir Kaptan ol. Çevreyi -hatta belki bütün dünyayı- değiştirecek ciddi görevlere giriş. Düşman ya da müttefikler yaratacak, yardım edecek veya intikam peşinde olmalarını sağlayacak kararlar ver. Ana hikâyelerde bulunan Cthulhumsu Tarikatı devirme, kendi mirasını yaratabileceğin Serbest oyun modu ve kız kardeşini kurtarmaya yönelik savaş seferi veya Baba'nın çocuklarından biri olduğun ve nihai silah olan Kraken'i elde edene kadar rütbe atlamaya çalıştığın Tarikatın Kılıcı oyun modlarını oyna.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AiBell Game Localization Abandon Ship Fireblade Software denizcilik ve korsan temalı strateji oyunu
Yeni Need for Speed ve Plants vs. Zombies Bu Yıl Çıkacak NBA Live 20 Beklenenden Biraz Daha Geç Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Abandon Ship
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız