Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AVP'nin Banlanması Yapımcı Rebellion'u Üzdü

AVP'de tıpkı filmde olduğu iki tür arasında yaşanan savaş arasında sıkışan insanları yöneteceğiz.
Left 4 Dead 2 içeriğinin bir hayli yumuşamasına da sebep olan Avustralya hükümetinin son tokadını Alien vs. Predator yedi. Oyunun banlanmasının sebebi ise malum; yüksek oranda şiddet içermesi.
 
Konu hakkında sessiz kalmayan Rebellion CEO'su Jason Kingsyley ekip olarak nasıl bir hayal kırıklığına uğradıklarını, yayınladıkları resmi bildiri ile dile getirdi;
 
"Rebellion ekibi çıkış tarihi yaklaşan Alien vs. Predator'un Avustralya'da banlanması ile hayal kırıklığına uğramıştır. Ancak ülkede uygulanan kurallar gereği yapımın yetişkin olmayanlar için uygun olmadığını biz de kabul ediyoruz.
 
AVP'nin içeriği, bize esin kaynağı olan korku filmlerindeki atmosferi oyuncuya aktarmaya çalışıyor. Birebir aynı atmosferi oluşturmak adına şiddet ve kan öğeleri bir hayli ön plana çıkıyor ve oyunu yetişkinler için daha yatkın kılıyor. Bir ürün içeriğinin devlet tarafından seçildiği bir bölgeye sansürlenmiş veya bazı bölümleri makaslanmış bir yapımı çıkarmayacağız."
 
Avustralyalı hardcore oyuncuları zor günler bekliyor olsa gerek. Dante's Inferno, God of War 3 ve Bioshock 2 gibi oyunların bu ülkede nasıl bir sonla karşılaşacağı şimdiden merak konusu.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps Rebellion banlanma avustralya aliens vs. predator
Modern Warfare 2 Hatası Giderildi Amerika’daki Oyuncuların %82’si Çocuk!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens vs. Predator
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız