Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

99 Yapımı System Shock 2'nin Remastered Sürümü için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Nightdive Studios, 1999 yapımı klasik bilim-kurgu korku aksiyon rol yapma oyununun yeniden düzenlenmiş sürümü olan System Shock 2: Enhanced Edition için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu fragmanla beraber daha önce duyurulan oyunun PC sürümüne ek olarak PlayStation 5 ve Xbox Series için de piyasaya sürüleceği doğrulandı. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı.
 
System Shock 2: Enhanced Edition daha önce sadece "yeni nesil konsollara" geleceği belirtilmişti. Diğer taraftan System Shock remake'i Steam veya GOG üzerinden satın alan kullanıcılar System Shock 2: Enhanced Edition'a ücretsiz olarak sahip olacak.
 
99 yapımı klasik korku oyunu remastered ile geri dönüyor
 
 
 
System Shock 2: Enhanced Edition, 1999 yapımı klasik bilim-kurgu korku aksiyon rol yapma oyunu System Shock 2'nin yeniden düzenlenmiş sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Serinin kötü karakteri ve haydut yapay zekası SHODAN geri dönüyor ve her zamankinden daha iyi bir şekilde burada bulunuyor.
 
System Shock 2: Enhanced Edition sürümünde görsel açıdan çıta yükseliyor ve orijinal PC oyunundaki çok sayıda hata giderildiği için en stabil sürüm olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc System Shock
Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu'nun Yeni Güçlendirici Seti "Age of Overlord" Çıktı! The Walking Dead: Destinies Çıkış Tarihi Açıklandı: Diziye Yeni Bakış Açısı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Microphone Not Found

23.10.2023 02:31:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri NCK: İlkini bitirip ikincisini oynuyordum, SHODAN'IN kendini gösterdiği bölümde bırakmıştım, REMAKE yapsalardı ilk oyun gibi, ilk oyunu yapan stüdyo yapsaydı REMAKE, keşke. Şimdi buna da olmadık paralar isterler, sanki REMAKE'miş gibi.
İlkinin Remake'ini aldıysan bu ücretsiz verilecek. Sonraki zamanlarda da ilk oyun gibi Remake planları varmış.

BSC Misafiri

20.10.2023 13:51:43

0
NCK: İlkini bitirip ikincisini oynuyordum, SHODAN'IN kendini gösterdiği bölümde bırakmıştım, REMAKE yapsalardı ilk oyun gibi, ilk oyunu yapan stüdyo yapsaydı REMAKE, keşke. Şimdi buna da olmadık paralar isterler, sanki REMAKE'miş gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
System Shock
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız