Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

7 Days to Die'ın Yeni Güncellemesiyle Artık Haritalar Rastgele Oluşacak


     Minecraft elementlerini zombi-survival türüyle birleştiren 7 Days to Die, sürekli güncellenen oyunlar arasında yer alıyor. Geliştirici firmanın yayınladığı Alpha 9 adlı yeni güncellemeyle oyundaki haritalarımız artık rastgele oluşacak.
 
      Oynanışı büyük bir oranda iyiye götüren bu yeniliğin yanında oyunda kullanılan grafiksel arayüz de tamamen değişiyor. Bu güncellemeyle beraber oyuna ayak kırılması veya burkulması, dizanteri, beyin sarsıntısı gibi pek karşılaşmak istemeyeceğimiz yaralanma ve hastalık çeşitleri geliyor. Güncellemenin getirdiği tüm yenilikleri buradan detaylı bir şekilde görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
7 days to die
The Sims 4 Çıkmadan, Herhangi Bir İncelemesini Görmeyeceğiz MGS V: The Phantom Pain'in Multiplayer Kısmından İlk Video Bu Perşembe Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.8.2014 22:57:34

0
Yeni güncellemeyle oyun yapısı ve oynanışı daha zevkli oldu hayatta kalmaz zorlaştı malzeme bulmak zorlaştı artık silahları bile parçalarını bulup birleştiriyorsunuz tam silah zor bulunuyor bu iyi fakat halen eksikler çok alfa 10 da ise yeni stüdyo yapımı gerçekçi zombiler kıyafet sistemi gelilştirmesi dayz gibi olacak ve kendi zırhlarını craftlıyacaksınız ayrıca gore block lar gibi güzel özellikler gelecek alfa 9 da şuanda ufak tefek sıkıntıalrı var fakat 9.1 9.2 de düzeltirler bugları geleceğinden çok umutlu olduğum oyunlardan birisi

FOX-BytkN

19.8.2014 10:34:53

0
Bir ara Fiyatı düşsede alsak ya :S

Orange20

19.8.2014 00:36:54

+1
Güzel gelişmeler :)

op.55 no.1

19.8.2014 00:31:38

+1
Konuyla çok alakasız ama Gamescom döneminde sitede normladen çok daha fazla içerik olması gerekirken oranın yarıyarıya azalması sizce de tuhaf değil mi BSC editörleri.Talha ve Gökhan tatil yapmaya mı gittiler yoksa ya da teknil bir arıza falan mı var kameralarında?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
7 Days to Die
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız