Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

6 Oyun Türünün Birleştiği "SuperMash" PC İçin Yayınlandı, 2020 Yılında Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Digital Continue'nun yaptığı SuperMash PC için erişime açıldı. PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için ise 2020 yılı içerisinde yayınlanacak.
 
Oyunun Epic Games adresine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısı ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Jume'nin oyun mağazasının başı dertte ve kurtarması için kardeşi Tomo'nun yardımına ihtiyacı var! Tamamen yeni oyun deneyimleri yaratmak için ikonik tarzları karıştırın. Taktik Gizlilik karakterli klasik Platform seviyelerinde zıplayın, JRPG savaşlarında uzay gemileri olarak savaşın ve daha fazlası!

SuperMash'in her oynadığınızda benzersiz bir oyun yaratan oyun sistemi ile her şey mümkün. Mash'lerinizi Dev Kartların yardımı ile özelleştirin! Yaptığınız Mash'in imkansız olduğunu mu düşünüyorsunuz? MASH Kodunu bir arkadaşınızla paylaşın ve yenip yenemeyeceklerini görün!

OLASILIKLARIN SONU YOK
2 tür seçin (veya aynı tür) ve oyunun her seferinde tamamen benzersiz bir oyun ortaya çıkarmasını izleyin! Hatalar, hedefler ve engeller her zıplamayı ve atışı anlamlı hale getirmek için oyunu değiştirir. Ayrıca, 3 farklı zorluk modu ile mücadeleyi seçebilirsiniz!

KARIŞTIRIP EŞLEŞTİREBİLECEĞİNİZ ALTI KLASİK TÜR
Nasıl oynamak isterseniz isteyin, SuperMash'in denemeniz için birçok seçeneği var. Temel oyun Platform, Aksiyon Macera, Vur Onları, Metrovania, Stealth ve JRPG'yi içerir, ancak gelecekte daha fazla tür için bizi takip etmeye devam edin!

OYUNLARINIZI ÖZELLEŞTİRİN
Dev Kartları ile, düşman, oyuncu, mekanik ve ortamlar gibi yaptığınız her Mash'in öğelerini özelleştirebilirsiniz. Hepsini toplamak için Mash'leri tamamlayın! 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu SuperMash 6 tür Platform Aksiyon Macera Vur Onları Metrovania Stealth JRPG
Overwatch’ta Kış Masalı Etkinliği Başlıyor Liberated 2020 Yılında Yayınlanacak ve Bir Süreliğine Switch'e Özel Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SuperMash ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız