Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3 out of 10 ve Wilmot's Warehouse Epic Games Store'da Ücretsiz

 
Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları 3 out of 10 EP 1: Welcome To Shovelworks ve Wilmot's Warehouse.

Wilmot's Warehouse bir deponun en iyi şekilde işlemesini sağlamanız gereken bulmaca oyunu. 3 out of 10 ise bugün duyurulan ve ilk bölümü bugün çıkan oynanabilir bir sitcom. Toplamda beş bölümden oluşacak ve diğer dört bölüm de ücretsiz olacak.
 
Oyunları aşağıdaki bağlantılardan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 13 Ağustos Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
 
Gelecek haftanın oyunları da belli oldu. Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection 13-20 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olacak.
 
3 out of 10
 
 
Wilmot's Warehouse
 

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K21 Mevcut Nesil Oynanış Fragmanı ve PC Sistem Gereksinimleri The Umbrella Academy'nin Yaratıcısı 3. Sezonun Henüz Onaylanmadığını Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

7.8.2020 01:07:15

0
Bu hafta biraz zayıf ama sonraki hafta gelecek olan remnant sağlam duruyor. Geçen yıl çıkmış ve steam fiyatı 120 tl. Boş bir anda denebilecek bir oyun gibi.

Hudson51

6.8.2020 21:42:19

0
Özellikle Remnant haberi sanırım verilen oyunlardan daha ilgi çekiciydi ama şu 3 out of 10 baya iyi gibi duruyor. İnteraktif sitcom demiş kendisine ve 5 bölümden oluşacakmış. İlk bölümü ile beraber Epic oyunu ücretsiz verdi ve asıl güzel olan ise diğer 4 bölümün de ücretsiz olarak oyuna eklenecek olması. Helal olsun. Epic bu hafta üzerinde ki bir iki haftalık ölü toprağını attı bence.

BSC Misafiri

6.8.2020 18:15:50

0
Valla şu rezil şartlarda ilaç gibi geliyorsun Epic..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız