Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 LEC Formatı Duyuruldu!

 
      Riot Games, 2020 League of Legends Avrupa Şampiyona Serisi (LEC)'in yeni sezon format değişikliklerini duyurdu. 24 Ocak tarihinde başlayacak ligde karşılaşmalar cuma ve cumartesi günleri gerçekleşecek.
 
 
     Yeni formatta şampiyona puanı sistemi getirildi. Değişen sistemde tüm takımlar, her etabı 5 maçlık seri formatında oynayacak. Lig etabı puanlaması, takımların performanslarına bağlı olarak; en başarılı takım 90, ikinci 70, üçüncü 50, dördüncü 30, beşinci 20, altıncı 10 puan alacak. Yaz mevsiminde ise puanlama sistemi normal sezondaki performanslara bağlı olacak. Normal sezondaki en başarılı takım 140, ikinci 100, üçüncü 70, dördüncü 50, beşinci 30, altıncı 20 puan alacak. Böylece yaz mevsimi finallerine katılacak takımlar bu puanlara göre belli olacak. Yeni sisteme göre takımların finallere yükselmesi çok daha zor olacak. 2020 LEC Bahar Mevsimi'nde toplam 10 takım mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated'ın Çıkış Tarihi Sızdırıldı Disco Elysium'a Hardcore Modu Ekleniyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız