Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1979 Revolution: Black Friday Resmi Olarak Türkçe Oldu

   
   Daha öncesinde de birçok resmi yerelleştirme projesi ile karşımıza çıkan Techno Game bu kez de iNK Stories ile yaptığı anlaşma sonucu 1979 Revolution: Black Friday adlı yapımı resmi olarak Türkçe yaptı.
 
  17 Kasım 2016’da yayınlanan bir güncelleme ile birlikte Türkçe altyazı desteğine kavuşan 1979 Revolution: Black Friday, şu an Steam’de ve App Store’da ulaşılabilir durumda. Ek olarak çok limitli bir süreliğine oyun Steam'de %50 indirimle 10 TL fiyattan satılıyor. Macera türündeki bu oyunun Steam ile App Store linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Oyunun resmi tanıtım yazısı da şu şekilde:
 
  
1979 Revolution: Black Friday
 
"1979 Revolution, kendi seçimlerinizin oyunun gidişatına etki ettiği ve buna bağlı olarak kaderinizin tayin edileceği macera türünde bir sinematik oyundur. İran Kralı’na karşı yapılan ayaklanmaya şahit olan foto muhabiri Rıza’yı oynayın. 
 
Devrimin gerçek dünyasına dalış yap. Silah olarak kullanabileceğin yegane iki şey olan kameran ve ahlakınla sokaklarda kendi hikayeni yaz.

1979 Revolution, kendi seçimlerinizin oyunun gidişatına etki ettiği ve buna bağlı olarak kaderinizin tayin edileceği macera türünde bir sinematik oyundur.

Gerçek olaylara dayanmaktadır."

Bu haberin bağlantısı
URL
1979 Revolution: Black Friday macera bağımsız önemli seçimler aksiyon sinematik oyun
Injustice 2’den Yeni Bilgiler Yakuza 0 "1980'ler Japonya'da Gece Hayatı" Tanıtım Videosu

BSC Misafiri

22.11.2016 01:34:32

+1
Şah*
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
1979 Revolution: Black Friday ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız