Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

11 Yaşındaki Çocuğun GTA V'le Buluşma Anı (Video)


    Senelerdir büyük merakla beklenen Grand Theft Auto V'in resmi çıkışına sadece iki gün kaldı. Fakat Fransa başta olmak üzere bazı ülkelerdeki mağazalar, oyunun çıkış tarihi ambargosunu çoktan delmiş durumda. Fransız bir aile, evin küçük çocuğuna alınan GTA V sonrasında, çocuğun verdiği tepkiyi bir videoya çekti. Geçtiğimiz gün YouTube'a yüklenen komik video, 500 binlik izlenme sayısına yaklaşmış gözüküyor. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
GTA V, PC ve PS4 İçin Yeniden Gözüktü! Rockstar GTA V'in Erken Satılmasından Memnun Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.9.2013 21:49:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker
alıntı:

Orijinalden alıntı: -The Stig-


alıntı:

Orijinalden alıntı: WBJoker

alıntı:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

yok +18 yok bilmem ne yazan arkadaşlara soruyorum acaba aileniz size 18 yaşını geçmeden gta oynatmadı mı?<br><br>sizler 12-13 yaşında Counter oynayıpta bu yaşlara gelmediniz mi?<br><br>noldu hepimiz katilmi, tecavüzcü mü olduk?<br><br>oyun oynamakla birşey olunmuyor! İnsan vücutu içerisinde saklı kalmış hastalıklı beyinleri siz ister 18 yaşından sonra bu tür oyunları oynatın, isterse daha erken beyni hastalıklıysa zaten hastal.
(mesajını kestim kusra bakma) 14 yaşındayım en sevdiğim oyunlar GTA serisinden GTA:VC ve GTA San andreas, Postal serisinden 2 ve 3 :D Korku oyunlarını oynamıyorum ama videolarını seyrediyorum, Outlast manyak bişi oynamaya cesaret edemedim, amnesia yi de kaçtım bıraktım ama videolarını seyrettim ve korktuğuma güldüm ama ne kavga ederim, ne bişi yaparım ve dolayısıyla çevrem beni sakin görür, oyurup ders çalıştığımı sanar ( sabahtan akşama kadar pc deyim oysa :D ). Terör örgütüne katılan beyinsizlerden biri olmayı ya da önüme gelene arkadaşlarımla çete kurup dayak atıp parasını çalmaya eğilimim yok Allah'a şükür. Aklımın ucundan dahi geçmez ve karanlıktan falan korkmam, hayvanlara da tükürmem, tekme atmam. Oynadığın oyun bence önemli değil nasıl olursa olsun sen kendi iradenle doğru olanı yapacaksın. GTA oynayıp çete üyesi, Counter oynayıp terörist olmak aslında alakasız. O insanlar daha doğruyu ve yanlışı ayırmayı öğrenmemiş, eğitimsiz insanlar (bence). Hadi onu bunu birak bu cocugun hayalleri yıkılmış. Sonra da anası babası gülmüş. Hani mario oynayıp annesi mi ne oyunda ölünce çocuğun kızmasını videoya çeken duyarsız ebeveyn den farkı ne? Belki çocuk fazla ağlamıyordu, ağlamayacaktı ama insanlar glünce daha da siniri bozuldu. GTA V'i bekleyen milyonlar var, biri de bu çocuk. Ne kadar ilgi çekici durduğunun farkında değil misiniz, ben yıllar önce arabaya binmeli silahlı oyun diye gta yı çok severdim. Çocuk belki benden daha çok araba binmeli oyun görmüş, gta vc yi falan oynamıştır. İnterneti de kullanıp GTA V'teki o arabaların orasının burasının açılması, paraşütlerin daha zevkli hala gelemsi gibi şeyleri görüp oyunu hevesle beklerken şakaya kurban gitmiş. Bi hayal kırıklığı ama bence büyük bir hayal kırıklığı. Pisikolojisinin bozuluğunu da sanmam. Ben çok hayal kırıklığı yaşadım ama piskolojim de sorun yok. Olsaydı daha fazla pc başında tutulmazdım zaten. Neyse mesajı nasıl bitireceğimi bilemedim oraya buraya salladım :D

aliann34

17.9.2013 14:50:53

0
çok komik olmuş. çocuk ondan sonra annesini babasını vuruyor saçmalık resmen.

Trapdoor

17.9.2013 10:59:40

-1
Dıştan gelen uyaranlara açık olduğu yaş dilimlerinde bu ve bunun gibi oyunlara maruz kalması tabi ki hiç hoş değil. "Ebeveynlerin bunun sadece bir oyun olduğu ve gerçek hayatta böyle şeylerin olmaması gerektiğini" sürekli çocuğa vurgulaması gerekiyor illa oynayacaksa. + Çocuğun psikolojisi bence zaten bozulmuş, bir oyun için böyle ağlanmamalı video burada izlemeye kaldınca "bu video özeldir" diyip açılmıyor ben http://youtu.be/Oz1GifAkz-w bu linkten izledim. Sanırım aynı video. Ayrıca, kapağın da bile +16 ibaresi var oyunun. Tamam oynasın ama ebevynleri çocuğun davranışlarını sürekli gözetim altında tutmalı bence. Biz ya da bizler tutulmadığımız için belki olması gerekenden daha fazla sinirlenebiliyoruz olaylar karşısında.

Uncy

17.9.2013 04:14:59

-1
Oyun sana göre degıl evlat

op.55 no.1

17.9.2013 01:04:41

-1
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

birader neden hemen ülke meselesine getiriyorsun olayı? sorun beyinlerle alakalı! Oyunlarla değil! çok merak ettim kaç kişi counter oynadı da terorist oldu söylermisin? sen ben ve tanıdıkların dahil! yazdığım şeyi iyice okuyup anlarsan sorun 12-15 yada 18inden sonra oynamakla alakalı olmadığını görürsün... bu zamana kadar suç işleyenler gta oynayıpta mı katil oldu veya tecavüzcü yada sapık oldu.. yada bundan sonra oynayınca mı olacak diyorum! bu insanın akıl sağlığıyla alakalı.. ister film ister oyun olsun bir insanın şiddete meğili varsa bunu engellemek oyun oynatmamaktan geçmez bilmem anlatabiliyormuyum.. sen çocuğuna kaç yaşında oyun oynatırsın beni ilgilendirmez.. sen adam gibi terbiye ve sağlıklı bir birey olarak yetiştirirsen 12 yaşında da oynatırsın.. bu senin kendine ve çocuğuna güvenin ile alakalı..
Olaya çok sığ yaklaşıyosun elbette adam CS oynadıktan sonra gidip suç işlemiyor ama bu büyük bir etken uzun yıllardır oyun oynuyorum steam profilime girersen kaç oyun sahibi olduğumu ve oyunlara ne kadar zaman harcadoğımı görürsün yani oyunlarla bir sorunum yok.Çocuk psikolojisinde önemli yaşlar vardır çocukların kişiliği bu yaşta oturur sen çocuğuna bu yaşlarda şiddet sigara,uyuşturucu vs yüklersen sigaraya başlama oranı şiddete meilli olma olasılığı artar(ille olacak diye bir şey yok).Terör olayına gelince doğma büyüme istanbulluyum annem ve babamda öyle ayrıca akrabalarımda bu yüzden çevremden kimsenin terör örgütüyle ilişkisi olma durumu söz konusu değil,ama anadolunun göbeğinde insanlar terörle iç içe,bir oyundan etkilenip terör örgütüne katılma olasılığıda bir hayli fazla.

Master_Evil

16.9.2013 19:44:02

+1
ş,mdiki çocuklar şanslı ya, bizim zamanımızda 9999999999999 in 1 yazan kasetlere sevinirdik

senjido

16.9.2013 19:12:35

0
bu çocuk gta katil gta oyuncusu cod oynadı mahalleyi bombaladı muhabbetleri baymadı mı artık bi de inanıyorlar bunların samimi olduğuna peki

ozqur333

16.9.2013 17:49:48

0
Sen GTA 4'ü vice city oynasın mı da bu kadar mutlu olmuş olabilir ya duyguları karışmış olabilir

any77

16.9.2013 17:11:43

0
Annesi ölse ağlamayacak bi çocuk bu oyun için ağlıyorsa annesini öldürmesi de gayet normal bir şey. Neden şaşırdınız ki Benim oyun anlayışım canın sıkıldığında açıp oynarsın. Bi oyun içinde öyle ağlayacak kadar asla üzülmem veya sevinmem. Ama işte bazen aile yapısından dolayı küçük beyler kendilerini bu işe biraz fazla kaptırıyorlar ve sonunda asosyal, doğru dürüst konuşmasını bile bilmeyen sözde GAMER kişilikler ortaya çıkıyor. Sonra oyun dünyası neden istenildiği gibi değil. İşte bu yüzden...

Riwalp

16.9.2013 17:06:39

0
Baba bana gta al : ) gta baba gta

KortX

16.9.2013 15:36:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck GTA serisini artık çocuk oyunu olarak çıkarmaktan vazgeçmeliler. Bir simülasyon haline getirmeliler. En basitinden örnek; yav oyun arabalarla ilgili ama şuana kadar benzini biten araba görmedim, bu kadarmı zor oyuna benzin koyma, benzin istasyonlarını sadece patlatmak içinmi koymuşlar oyuna. Ama işte videoda gördüğümüz bebeler olduğu sürece ne gerek var benzin koymaya yap arcade gitsin. Nasıl olsa alırlar oyunu şikayet etmezler.
Harbiden ya mafia 2 de vardı o sistem çok sevmiştim yani ekleyebilirlermiş

canoo

16.9.2013 14:29:30

+2
Asosyal olma yolunda ilerleyen bi çocuk hemde 11 yaşında yazık.

_BEDIRHAN_

16.9.2013 13:47:52

+3
sonra çocuk neden annesini babasını vurdu...

Dürüstİnsan

16.9.2013 13:45:22

+1
Çok çok yanlış bir durum bu. İlla 18 yaşında oynayacak diye bişey yok ama en azından 14-15 yaşlarında oynasın. Ayrıca artık bu yaştaki çocuklar içki, sigara, porno içip izlemeye başlıyorlar. Game of Thrones dizisini izleyen bile biliyorum. Bu devirde çocuklar ileri yaşta yaşayacakları şeyleri çok erken yaşta tecrube ediyorlar. Bazılarında sorun olmuyor ama bazılarında büyük piskolojik travmalar yaşayabiliyorlar. Kişiden kişiye göre değişir dediğim gibi.

- The Stig -

16.9.2013 13:30:41

+2
quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker

Çouklar şiddet içerikli oyunlar oynamasa ülkemizde ki suç oranının düşmeyeceğini nereden biliyorsun arkadaşım???Sen Counter Strike yüzünden kaç küçük çocuğun terör örgütüne katıldığını veya katılmak istediğini biliyormusun bir araştır öğren bunlar.Ayrıca ailelerimizin bizi oyunlardan uzak tutmaması bu konuda ki cahilliklerindendir benim annem küçükken şiddet içerikli film seyretmeme izin vermezdi ama oyun oynamama bir şey demezdi oyunlar bizim ailelerimiz içinde yeniydi yani.Artık bilinçlendik ileride çocuğuma 16-17 sine gelmeden şiddet içerikli oyun oynatmam bu kadar net,siz ne yaparsınız bilmem.
birader neden hemen ülke meselesine getiriyorsun olayı? sorun beyinlerle alakalı! Oyunlarla değil! çok merak ettim kaç kişi counter oynadı da terorist oldu söylermisin? sen ben ve tanıdıkların dahil! yazdığım şeyi iyice okuyup anlarsan sorun 12-15 yada 18inden sonra oynamakla alakalı olmadığını görürsün... bu zamana kadar suç işleyenler gta oynayıpta mı katil oldu veya tecavüzcü yada sapık oldu.. yada bundan sonra oynayınca mı olacak diyorum! bu insanın akıl sağlığıyla alakalı.. ister film ister oyun olsun bir insanın şiddete meğili varsa bunu engellemek oyun oynatmamaktan geçmez bilmem anlatabiliyormuyum.. sen çocuğuna kaç yaşında oyun oynatırsın beni ilgilendirmez.. sen adam gibi terbiye ve sağlıklı bir birey olarak yetiştirirsen 12 yaşında da oynatırsın.. bu senin kendine ve çocuğuna güvenin ile alakalı..

eko keko

16.9.2013 13:28:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt bu oyun 0-12 yaş aralığına yapılıyor zaten. üzerinde +17 falan filan yazmasına bakmayın tam ergen oyunu şekil 1A. Biz söyleyince kötü oluyoruz ama alın görün kimler övüyor oyunu forumlarda.

edit: istediğin kadar eksile gtafanboy kardeşim. Bu oyundaki senaryo ve kurgu en fazla 12 yaşa tekabul ediyor. Bir saints row4'ü anlayabilmek için bile 100lerce oyun film müzik kitap hatim etmiş olmak gerek. Saints row shakespeare, tesla, einstein, hawking ve benzeri insanlara hitap eder
Bastım +'yı.Gönlüm Rahat

Sacrer

16.9.2013 13:13:14

0
Abi GTA çoluk çocuğun oyunu oldu artık ya. Nerede o eski zamanlar?!

CoreGame

16.9.2013 12:57:29

0
Evet verilmesi yanlıs trevorun evine ilk gittiğimiz sahnede başka adamın sevgilisini ..... yordu yani ayıp bu yaşta cocuga

stun

16.9.2013 12:43:57

+1
çocuk katil olunca oyunları suçlarlar.. ama oyun +18 yazmasına ragmen alan kişi anne babası... bunu göz önunde tutmak lazım... ben de 19 yaşındayım gta 3 -vice city oynarken büyükmüydüm değildim.. herkez katil olucak diye birşey yok ama.. bari böyle olaylar olunca suç oyuna atılmasın

İyi İsim

16.9.2013 11:15:03

0
GTA serisini artık çocuk oyunu olarak çıkarmaktan vazgeçmeliler. Bir simülasyon haline getirmeliler. En basitinden örnek; yav oyun arabalarla ilgili ama şuana kadar benzini biten araba görmedim, bu kadarmı zor oyuna benzin koyma, benzin istasyonlarını sadece patlatmak içinmi koymuşlar oyuna. Ama işte videoda gördüğümüz bebeler olduğu sürece ne gerek var benzin koymaya yap arcade gitsin. Nasıl olsa alırlar oyunu şikayet etmezler.

omris2013

16.9.2013 11:08:31

0
en sonunda salıyorya diyor bu sahte çıktı alın:D

No-One

16.9.2013 10:56:06

+2
Çok komik videoymuş sayın BSC.

sangokudbgt

16.9.2013 09:41:42

0
bu oyun 0-12 yaş aralığına yapılıyor zaten. üzerinde +17 falan filan yazmasına bakmayın tam ergen oyunu şekil 1A. Biz söyleyince kötü oluyoruz ama alın görün kimler övüyor oyunu forumlarda. edit: istediğin kadar eksile gtafanboy kardeşim. Bu oyundaki senaryo ve kurgu en fazla 12 yaşa tekabul ediyor. Bir saints row4'ü anlayabilmek için bile 100lerce oyun film müzik kitap hatim etmiş olmak gerek. Saints row shakespeare, tesla, einstein, hawking ve benzeri insanlara hitap eder [:'(]

Rapsody_izmir

16.9.2013 09:24:46

-3
Yani evin içinde aile varken de o sahneler pek olmuyor. Ha siz ailenizin yanında o sahneleri izleyebiliyorsanız o başka. ona da geniş mezhep diyoruz. O sahnelerden kastı anladınız dimi adam öldürme falan değil .

Project Scorpio

16.9.2013 08:56:27

+11
Ne kadar beyinsiz aileler var şu oyunu 11 yaşındaki çocuklarına oynatacaklar oyunda o kadar müstehcen sahneler gördüm ki çocuğum olsa değil oynatmayı izlettirmem bile.

NEPORTA

16.9.2013 08:24:52

+1
Asıl ağlaması gereken benim. Nedeni de ben çocukluğumdan beri gta oynuyorum. Her yenisi çıktığında zamanında oynadım. Her defasında şaşırdım ve heyecanlandım. Allah aşkına bu çocuk 3-4 sene önce bütün gtaları bitirmiş de yenisini 4 gözle mi bekliyordu yani. Biz kaç senedir bekliyoruz. Benim kendimi yerden yere atmam lazım.

DarkXP

16.9.2013 06:48:48

+4
quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker
alıntı:

Orijinalden alıntı: CopyAndMony

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın


ondan sonra neden cocuk katil oldu , bu ebeveyinleri sikayet etmek lazim.

Neyini eksilediniz şu yorumun anlamak mümkün değil,tamam bizde heyecanla bekliyoruz oyunu ama yaşını almış insanlarız 13-14 yaşındaki çocuğa gta vermek nasıl bir cahillik anlamak imkansız.
eksileyenler kesin -18 yaş grubuda ondan :)

op.55 no.1

16.9.2013 05:29:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig- yok +18 yok bilmem ne yazan arkadaşlara soruyorum acaba aileniz size 18 yaşını geçmeden gta oynatmadı mı?

sizler 12-13 yaşında Counter oynayıpta bu yaşlara gelmediniz mi?

noldu hepimiz katilmi, tecavüzcü mü olduk?

oyun oynamakla birşey olunmuyor! İnsan vücutu içerisinde saklı kalmış hastalıklı beyinleri siz ister 18 yaşından sonra bu tür oyunları oynatın, isterse daha erken beyni hastalıklıysa zaten hastalıklı kalır! merak etmeyin..

26 yaşındayım ve 11 yaşından beri yani 15 yıldır oyun oynarım. Manhaunt'tan tutunda şuan ismini sıralamama lüzum olmayan bir çok +18 hatta +21 oyunları oynadım.
Ne tecavüzcü, nede katil oldum, olduk!
Çouklar şiddet içerikli oyunlar oynamasa ülkemizde ki suç oranının düşmeyeceğini nereden biliyorsun arkadaşım???Sen Counter Strike yüzünden kaç küçük çocuğun terör örgütüne katıldığını veya katılmak istediğini biliyormusun bir araştır öğren bunlar.Ayrıca ailelerimizin bizi oyunlardan uzak tutmaması bu konuda ki cahilliklerindendir benim annem küçükken şiddet içerikli film seyretmeme izin vermezdi ama oyun oynamama bir şey demezdi oyunlar bizim ailelerimiz içinde yeniydi yani.Artık bilinçlendik ileride çocuğuma 16-17 sine gelmeden şiddet içerikli oyun oynatmam bu kadar net,siz ne yaparsınız bilmem.

BSC Misafiri

16.9.2013 05:07:31

0
Saint's Row Tofaş'a, Watch Dogs(henüz çıkmadı ama kendini belli ediyor) Volkswagen'e, GTA ise Ferrari'ye binmek gibidir benim için canlarım. Ama gelin görün ortalık S.R ve W.D fan boyların geçilmez olmuş. Size ne milletin zevkinden, oyununuzu oynayıp zevk almaya bakın.

*Meteora*

16.9.2013 02:48:13

+3
quote:

Orijinalden alıntı: 2K GTA V için değilde Half Life 3 , Doom 4 , Beyond Good Evil 2 çıkınca 11 yaşında olmayan ama bu tepkiyi verecek bir sürü kişi tanıyorum kendimde dahil.
Hl3 çıksada ağlasak,sevinsek,5 saat kesintisiz oynasak.Ama nerde...

gopgop

16.9.2013 02:19:39

+7
biride dememiş ki oyunda yaş sınırı var bu çocuğun oynaması aslında yasak sonra o oyunu veren babasını öldürünce suçlu çocuk ve oyun oluyor vay arkadaş

strangeworld

16.9.2013 02:14:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig- yok +18 yok bilmem ne yazan arkadaşlara soruyorum acaba aileniz size 18 yaşını geçmeden gta oynatmadı mı?

sizler 12-13 yaşında Counter oynayıpta bu yaşlara gelmediniz mi?

noldu hepimiz katilmi, tecavüzcü mü olduk?

oyun oynamakla birşey olunmuyor! İnsan vücutu içerisinde saklı kalmış hastalıklı beyinleri siz ister 18 yaşından sonra bu tür oyunları oynatın, isterse daha erken beyni hastalıklıysa zaten hastalıklı kalır! merak etmeyin..

26 yaşındayım ve 11 yaşından beri yani 15 yıldır oyun oynarım. Manhaunt'tan tutunda şuan ismini sıralamama lüzum olmayan bir çok +18 hatta +21 oyunları oynadım.
Ne tecavüzcü, nede katil oldum, olduk!
kardesim bi sey oluyor demedik adamlara bahane çıktı dedik herkez oyun yüzünden öldürüp tecevüz filan ediyo filan diye oyunlarda suç arıyorlarya onlara diyoz yarin bi gün bu çocuk bi şuç islese bu videoyu koyarlar önümüze bak gta yüzünden oldu diye konuşacaklar :D niyet dalga yoksa ister 5 olsun ister 10 yasında olsun oyunlardan bisey olmaz :) çocukta sorun varsa orasını bilemicem ama :)

rambocuk

16.9.2013 02:12:11

+2
Yetişmeyle aileyle alakalı cocuğun katil olması iyi bir aileye sahipseniz ordaki yaptığınız tüm vahşetin bir oyundan ibaret olduğunu bu vahşeti yapmak için oyuna girmeniz gerektiğini bir stres atma aracı olduğunu bilirsiniz

- The Stig -

16.9.2013 01:57:03

+2
yok +18 yok bilmem ne yazan arkadaşlara soruyorum acaba aileniz size 18 yaşını geçmeden gta oynatmadı mı? sizler 12-13 yaşında Counter oynayıpta bu yaşlara gelmediniz mi? noldu hepimiz katilmi, tecavüzcü mü olduk? oyun oynamakla birşey olunmuyor! İnsan vücutu içerisinde saklı kalmış hastalıklı beyinleri siz ister 18 yaşından sonra bu tür oyunları oynatın, isterse daha erken beyni hastalıklıysa zaten hastalıklı kalır! merak etmeyin.. 26 yaşındayım ve 11 yaşından beri yani 15 yıldır oyun oynarım. Manhaunt'tan tutunda şuan ismini sıralamama lüzum olmayan bir çok +18 hatta +21 oyunları oynadım. Ne tecavüzcü, nede katil oldum, olduk!

Kalradyalı

16.9.2013 01:55:01

-1
Ya bırakın bu işleri beyler. Siz sanki ilk gta vice city oynadığınızda 18 yaşındaydınız. Şahsen ben 2. sınıfta net kafeye gidip ilk çıktığı zamanlar gta vice city ile tanışmıştım. Eee ne yaptım? Katliam mı yaptım, seri katil miyim şu an? Çocuğun ailesinde sıkıntı olmadıktan sonra oynadığı oyunlardan bir şey olmaz.

Gye_Baek

16.9.2013 01:51:37

+2
Kim ne derse desin. O yaştaki bir çocuğa 11 yaşında henüz Gta V alınmaz. Çocuğun psikolojisi bir kere bozulmaya başlar. 15-16 anlarım sonuçta orta son ve lise çağalarındasın az çok birşeyi kavrarsın ama henüz ilk okul çocuğuna gta alırsan gelecekteki durumlarıda kabullenmelisin.

op.55 no.1

16.9.2013 01:46:39

-2
quote:

Orijinalden alıntı: CopyAndMony
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın


ondan sonra neden cocuk katil oldu , bu ebeveyinleri sikayet etmek lazim.
Neyini eksilediniz şu yorumun anlamak mümkün değil,tamam bizde heyecanla bekliyoruz oyunu ama yaşını almış insanlarız 13-14 yaşındaki çocuğa gta vermek nasıl bir cahillik anlamak imkansız.

RosesofSkies

16.9.2013 01:45:22

0
İnsanların GTA'yla ilgili kuyruk acısını hiç anlayamayacağım da istedikleri telden çalsınlar, açıkçası hiç umursanacak tipler değiller bu kadarı belli. Yalnız GTA IV bile hala satarken GTA V patladı demek komik olmuş, güzel mizah.

tazev123

16.9.2013 01:37:02

0
nasılda sevinmiş zamanında legoları görünce cok sevinmişdim ama bu kadar değil bu resmen cılgınlık :) yobazlaştırmayalım eğlenceninde sınırı var bu saçma gerçekten

BSC Misafiri

16.9.2013 01:13:09

0
garibim kutuyu sallı içinde bişe var mı diye :D

BSC Misafiri

16.9.2013 01:13:07

+1
acaba gta ile talha abinin buluşma anı nasıl olur ? :D

RealArek

16.9.2013 01:10:46

-1
Metinerdogan konuyu nerden nereye götürdün daha bişey demiyorum o zaman bf 3 75 yaşında adam oynuyodu bf 3 o zaman 75 yaşındakiler için mi :DD saçma saçma konuşmayın video izleyip gülün :D

Metinerdogan

16.9.2013 01:07:33

0
Zamanında söylemiştik. Buyurunuz... O prof. ları buraya alayım. GTA'nın yaşça hitap ettiği kesim ortada ... Birde oyunu efsane statüsüne oturtup cümleler dolusu boş tartışmaya sebebiyet verdiler. Her GTA tartışması altında bu video paylaşılmalı

demo22

16.9.2013 00:58:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: kankam1030 Çocuğun gelişimi için harika bir şey yapmış.Hayal dünyası genişler. :)
doğru söylüyorsun en iyi nasıl dehşet saçmayı öğrenmenin en yolu.

RealArek

16.9.2013 00:58:12

0
Bizim gta 5 yolda onlar kutuyu açtılar bile :D

demo22

16.9.2013 00:56:33

-1
IQ sü düşük ebeveynler.

kankam1030

16.9.2013 00:56:16

0
Çocuğun gelişimi için harika bir şey yapmış.Hayal dünyası genişler. :)

demo22

16.9.2013 00:54:56

-1
yeni çakiler yolda.

dragon18tr

16.9.2013 00:51:38

0
baba:12 ne girincede ps3 alcaz o zaman oynarsın :D

Mudokon Kafası

16.9.2013 00:29:42

-1
Yeni bir Oddworld oyunu yapılırsa vereceğim tepki bu olurdu.

ultralisan

16.9.2013 00:27:59

+3
Bende 9 yaşında Vice City oynuyordum kendimi gördüm çocukda

BSC Misafiri

16.9.2013 00:22:05

-1
Sondaki o kutuyu sallama bana kendimi hatirlatti xD

setgoset

16.9.2013 00:10:18

+3
11 yaşındaki çocuğa GTA 5 veriyorlar ondan sonra psikolojileri bozuluyor adam öldürüyor okul basıyorlar sonra suçu oyunlara atıyorlar böyle bi zihniyet olduktan sonra oyunlara daha çok suçlama gelir bu çocukta ileride adam yaralar öldürür hatta tecavüz bile ederse şaşmayın

harikaerif

16.9.2013 00:05:49

+1
yanlız o oyunda her türlü (affedersiniz ama) bok var !!! (kesinlikle oyuna kötü demiyorum)

CopyAndMony

16.9.2013 00:05:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: onur3161
sen bilmesin bunlari 10 yasinda oldugun icin normal. canim benim.

2K

16.9.2013 00:01:52

+2
GTA V için değilde Half Life 3 , Doom 4 , Beyond Good Evil 2 çıkınca 11 yaşında olmayan ama bu tepkiyi verecek bir sürü kişi tanıyorum kendimde dahil.

mustafaAG1985

16.9.2013 00:00:21

0
içinde varmı diye sallıyo :D:D:D bakarsın boş kutu verirler

Tall Man

15.9.2013 23:57:29

+8
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz Oyun patladı daha ne merakla beklenen bsc :S
Senin yaşın yetiyomu oynamaya ?

RedBearded

15.9.2013 23:55:27

-7
quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco Sevineceği yerde ağlıyor.
Sevinçten ağlamak diye birşey duymadın mı hiç.Yada hiç yaşamadın mı!Duygusuz olamazsın herhalde..

bkaakco

15.9.2013 23:51:02

-5
Sevineceği yerde ağlıyor.

GorkemM1903

15.9.2013 23:47:48

+7
11 yaşında gta v ile buluşan:höğğğğğğ 17 yaşında gta v ile buluşan:f**k f**k Bu arada katliam yapar diyeni anlamadım. Gta vice city çıktığında 6 yaşında idim. Malibuda ne katliyamlar yaptım. Şuana kadar gerçekte bırakın suçu, yumrukla bile kavga ettiğimi hatırlamıyorum. Mesele oyunun verilme yaşı değil ebeveynin çocuğu iyi yetiştirmesi.

fnb02

15.9.2013 23:47:35

-4
Ne bu yorumlar yok +18 yok birini öldürürse,ailesi efsane oyunu hediye olarak almış verdiği tepkiyi çekmiş, ve kendi çocuğunu da tanıdığı için bi sorun yok verende memnun alanda memnun.

RedBearded

15.9.2013 23:46:00

-2
Önce bi satış rakamlarını görelim.Max Payne 3'e de patladı dendi ama rakamları ortada.Korsan kullanıcı bahanesiyle PC'ye de çıkarmadılar ama konsollara bir hafta öncesinden nete düştü.Çoğu kişinin gözünden düştü beklenen patlamayıda bence yapamadı..

DeepImpact.

15.9.2013 23:45:25

-5
quote:

Orijinalden alıntı: CopyAndMony
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın


ondan sonra neden cocuk katil oldu , bu ebeveyinleri sikayet etmek lazim.
+18 what? +10 olmıyacakmıydı o ?

xlive.dll

15.9.2013 23:44:12

-1
Katil değil de araba hırsızı olabilir bilinç altına yerleşirse :)

Angelz

15.9.2013 23:41:59

-16
Oyun patladı daha ne merakla beklenen bsc :S

Frozen Grenadier

15.9.2013 23:40:42

+1
alırsın tamamda youtube a video koymak nedir pegi 18 değil mi bu oyun küçük çocuğa nasıl alıyorlar nerde bu yaş sınırı? suç değil mi bu yaptıkları?

Tall Man

15.9.2013 23:40:23

+1
Sonra da efendim oyunlar şiddete yol açıyor . Arkadaş sen 18+ olan bir oyunu (ki uyuşturucu , öldürme , cinsellikten bahsediyoruz) 11 yaşındaki bir çocuğa verirsen ilerde psikopatta olur katliam da yapar . Sonrada oyunlar kötü , yasaklansın vs vs...

pcheveslisi

15.9.2013 23:33:14

+2
Çocuk nekadar sevindi kendi küçüklüğümü hatırladım ozaman renkli renkli nes kartuşları vardı :D

CopyAndMony

15.9.2013 23:29:30

+8
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
ondan sonra neden cocuk katil oldu , bu ebeveyinleri sikayet etmek lazim.

strangeworld

15.9.2013 23:27:30

+1
aha yarin bi gün bu çocuk birini öldürse bahane çıktı xP
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız