Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
 
Paramount Game Studios ve Saber Interactive, Avatar Studios iş birliğiyle Avatar evreninde geçen yepyeni bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Oyun büyük bütçeli yani AAA bir yapıya sahip olacak. Dolayısıyla geniş bir oyuncu kitlesine hitap edecek.
 
Yeni Avatar oyunu yepyeni hikayeyi konu alacak
 
 
 
PC ve konsollar için şu anda geliştirme aşamasında bulunan yeni proje, aksiyon ve rol yapma deneyimini sunacak ve aynı zamanda yepyeni bir hikayeyi konu alacak. Oyun içerisinde oyuncular, serinin dünyasına kendilerini bırakacak ve burada daha önce hiç görülmemiş yepyeni bir Avatar rolünü üstlenebilecek.
 
Dört element üzerinde ustalaşabileceğiniz büyük bütçeli yapımda yoldaşlarınızla beraber dinamik bir şekilde mücadeleye girebilecek ve dünyanın dengesini korumak için elinizden geleni yapmak durumunda kalacaksınız. Farklı zorlukların ve kararların karşımıza çıkacağı oyunda, Avatar serisinden tanıdık ve yeni unsurlar görebileceğiz.
 
Yapılan bu duyuruyla beraber şu an için herhangi bir ekran görüntüsü veya fragman yayınlanmadı. Hatta herhangi bir sanat çalışması bile bulunmuyor. Bu yüzden şu anda arka planda geliştirme aşamasında olan projeden uzun bir süre ses gelmeyeceğini varsayabiliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak

BSC Misafiri

4.10.2024 22:38:44

0
Çok uzun zamandır hayalimdi böyle bir proje. Lütfen çok büyük umutlarla beklediğimiz film gibi olmasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız