Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformu için uzun süredir beklenen özellik geldi. Aileler özelliğiyle beraber artık gruba yakınlarınızı davet edebiliyor, onların oyunlarından faydalanabiliyor ve çok daha fazla etkileşime girmenin yolunu bulabiliyorsunuz.
 
Steam Aileler ile diğer kullanıcıların oyunlarına erişim sağlayabiliyorsunuz
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Steam aileler grubuna en fazla 5 kullanıcı davet edebiliyorsunuz ve her üyenin oyunu kullanıcılar tarafından oynanabiliyor. Yalnızca bir kişinin satın alması ile beraber kütüphanede bulunan oyunları oynayabileceğiniz aileler grubunda, her üye diğer kullanıcının oyunlarına göz atabiliyor, kütüphanesini gezebiliyor ve oyunlarını oynayabiliyor.
 
Aile içerisinde iki kullanıcı aynı oyunu aynı anda oynamak isterse, oyunun iki farklı kopyasına sahip olunması gerekiyor. Dolayısıyla her bir kopya bir kullanıcı tarafından oynanabiliyor. Grup içerisinde yer alan kullanıcılar paylaşılabilir tüm oyunlarını gruba açabilir ve bu sayede diğer üyelerin oynamasını sağlayabilir.
 
 
 
Bir Steam ailesine katıldığınızda, aile üyelerinizin paylaşılabilir tüm oyunlarına otomatik olarak erişim kazanırsınız ve onlar da sizin kütüphanenizdeki paylaşılabilir oyunlarınıza erişebilirler. Steam'e bir sonraki girişinizde bu yeni "aile kütüphanesi" sol sütunda oyun listenizin bir alt bölümü olarak görünecektir. Mevcut oyunlarınıza sahip olmaya devam edersiniz ve yeni bir oyun satın aldığınızda bu oyun koleksiyonunuzda görünür. 
 
En iyi özellik ise, aile kütüphanenizdeki bir oyunu oynarken kendi kayıtlı oyunlarınızı oluşturabilecek, kendi Steam başarımlarınızı kazanabilecek, atölye dosyalarına ve daha fazlasına erişebilecek olmanızdır. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız