Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Dizisi İçin Başa Dönüldü: Sıfırdan Yazılacak

 
 
Sony ve Amazon işbirliği tarafından daha önce başlatılan God of War dizisinin çalışmaları ne yazık ki rafa kaldırıldı. Dizi için düşünülen senaryo komple iptal edildi ve tamamen yeni bir yazar kadrosu oluşturularak sıfırdan başlanacak.
 
God of War dizisi için yeni senaryo çalışmaları başlayacak
 
 
 
Deadline tarafından yayınlanan habere göre yapımcılar Rafe Judkins (The Wheel of Time), Hawk Ostby ve Mark Fergus (Children of Men, Iron Man, The Expanse) ilk sezon için birden fazla senaryo içeriğini tamamladıktan sonra canlı aksiyon projesinden ayrıldı.
 
2022 yılında duyurulan Amazon Prime hizmeti kapsamında yayınlanması planlanan God of War dizisi, Kratos ve Atreus'a odaklanıyor. Dizi, yaklaşık 23 milyonluk satış sayısı ile beraber PlayStation'ın en büyük birinci taraf oyunlarını temel alıyor.
 
İlk başlanan dizi projesi ile beraber Amazon Studios'un televizyon bölümünün başkanı Vernon Sanders, senaryonun oyun serisinden çok fazla uzaklaşmayacağını söyledi. Şimdi ise başa dönülen dizi hakkında yeni detaylar bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız