Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K, Kahraman Tabanlı Ücretsiz Nişancı Oyunu Project Ethos'u Duyurdu

 
 
2K stüdyosu 31st Union, yepyeni bir açıklama ile beraber oynaması ücretsiz üçüncü şahıs roguelike kahraman nişancı oyunu Project Ethos'u resmi olarak duyurdu. Sledgehammer Games'in deneyimli isimleri tarafından geliştirilen oyun için şu anda topluluk testleri başlamış durumda.
 
Project Ethos piyasadaki birçok oyunla benzerlik gösteriyor
 
 
 
Project Ethos bildiğiniz üzere şu anda piyasada bulunan birçok oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu ile benzerlik gösteriyor. Oyunun açıklamasına bakacak olursak "Her maçta her kahramana özel güçlü ve rastgele yükseltmeler sunuluyor ve bu sayede oyun tarzınızı şekillendirebiliyorsunuz" ifadeleri yer alıyor.
 
Hafta sonu yapılan oynanış testleri ile beraber iki oyun modu oyuna dahil oluyor. İlk mod Trials, mücadeleyi seven oyuncuları hedef alıyor ve burada güç çekirdeklerini toplamak temel amacınız. Diğer mod Gauntlet ise oyunun rekabetçi birebir turnuva deneyimini bizlere aktarıyor.
 
Topluluk oyun testlerine 17-20 Ekim tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Meksika, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, Almanya, İspanya ve İtalya'dan erişim sağlayabiliyorsunuz.
 
31st Union, Şubat 2019'da kuruldu ve başkanı Condrey olarak karşımıza çıkıyor. Bu isim daha önce Activision için Call of Duty stüdyosu Sledgehammer Games'i kurdu ve EA'in orijinal Dead Space stüdyosu Visceral Games'te baş operasyon görevlisi olarak görev yaptı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Space Marine 2 İçin Resmi 4K Doku Paketi Yayınlandı It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi

mahsur kalan adam

19.10.2024 20:20:19

0
Yine mi ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız