Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake 1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı!

 
 
Yayıncılığını Konami ve geliştiriciliğini Bloober Team ekibinin üstlendiği hayatta kalma korku oyunu Silent Hill 2 remake için güncel satış sayısı ortaya çıktı. Açıklanan detaylara bakacak olursak, oyunun dünya çapında 11 Ekim itibarıyla 1 milyon satış sayısını aştığını söyleyebiliyoruz
 
Silent Hill 2 Remake çok sevilen bir yeniden yapım oldu
 
 
 
Silent Hill 2’nin yeniden yapım sürümü bildiğiniz üzere 8 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ölen eşinden bir mektup alan James karakterini kontrol ettiğimiz yapımda, etrafın sislerle kaplı olduğunu görebiliyor ve bir anda gizemli bir mektubun elimize geçtiğini aktarabiliyoruz.
 
Eşimizden olduğu belirtilen bu mektubun sahibini bulmak için Silent Hill kasabasına doğru ilerleyebiliyor ve etrafın olabildiğince sislerle kaplı olduğunu aktarabiliyoruz. Gerilimin hat safhada olduğu yapımda, yeniden oluşturulmuş modellemeler, çevre sesleri, ortamlar ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Yeniden yapım sürümü genel olarak oyuncular tarafından seviliyor ve orijinaline sadık kalmasının yanı sıra genişletilmiş bir harita içeriğine de sahip.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Hitman Geliştiricisi IO Interactive, MindsEye Yayıncılığını Üstlendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız