Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, XDefiant'ın Kapanmayacağını Açıkladı

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan rekabetçi nişancı aksiyon oyunu XDefiant, bildiğiniz üzere ticari açıdan düşük bir performans gösterdi. Bu durum son dönemlerde daha da kötü duruma geldi. Ancak geliştirici ekip tüm bu olumsuzluklara rağmen oyunun kapatılmayacağını ve devam edeceğini açıkladı.
 
XDefiant için iyileştirmeler ve geliştirmeler yolda
 
 
 
Uzun bir gecikmenin ardından bu yılın başlarında piyasaya sürülen oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu başlangıçta olumlu bir çıkış yapmış gibi görünüyordu. Ancak oyunda yer alan sorunlar nedeniyle eleştirilmeye devam edildi ve oyuncular bir yerden sonra oyunu bıraktı. Bu da oyunun gidişatı ve geleceği hakkında birçok soruyu beraberinde getirdi.
 
Oyunun yapımcısı Mark Rubin çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyuncu tarafında korkulacak bir durumun olmadığını belirtti. Son zamanlardaki bazı raporlar, XDefiant'ın Ubisoft'u etkilemeyi başaramadığını ve dördüncü sezonunun sonunda kapatılacağını iddia etti. Rubin ise bu söylentilere yer vermek için Twitter platformunda yeni bir gönderi yayınladı.
 
Burada geliştirme ekibinin şu anda oyun üzerinde daha fazla uğraş verdiğini, sorunların ortadan kaldırılacağını ve çok daha iyi bir şekilde geri döneceğini aktardı. XDefiant şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Call of Duty: Black Ops 6 Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Super Mario Party Jamboree Serinin En İyi İnceleme Puanına Sahip
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdogan

16.10.2024 15:47:15

0
Bu oyunun Valorant tan iyi olduğu kesin.Doğru karar.

BSC Misafiri

16.10.2024 15:43:42

0
Ben gayet memnunum oyuncu skntisi yok sadece ranked maclarda biraz bekliyosunuz millet derecesiz maclarda oynuyor cunku onun haricinde tek sorun bana göre netcode sorunu onu düzeltirlerse oyun düzelir icerikler her sezon daha iyiye gidiyor yeni haritalar silahlar modlar güzel battlepass aldim skinler ve operatör görunümleri hoş geliyor göze üstelik ücretsiz daha ne istiyor millet ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız