Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn Remake İçin İlk Güncelleme Performansı İyileştiriyor

 
 
Sony ve Ballistic Moon işbirliği kapsamında geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Until Dawn’ın yeniden yapım sürümü, çıkışıyla beraber ne yazık ki isteneni veremedi. Steam platformunda 2.000'den biraz fazla eş zamanlı oyuncu sayısıyla Sony'nin en kötü çıkış yapan PC oyunlarından biri oldu. Şimdi ise oyun için yepyeni bir güncelleme yayınlandı.
 
Until Dawn Remake 1.05 güncelleme detayları
 
 
  
Oyunun çıkışıyla beraber birçok performans sorunu bulunuyordu ve oyuncular genel olarak oyunun donduğunu, bazı noktalarda takıldığını ve çöktüğünü belirtiyordu. Şimdi ise tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek yeni bir performans yaması oyuna dahil edildi. Detaylara girecek olursak, öncelikle düşük donanımlara sahip PC'lerde oyunun artık daha iyi çalıştığını aktarmakta fayda var.
 
Yeni güncelleme sayesinde AMD FSR 3.1 Frame Generation teknoloji desteğini düzeltiliyor ve oyun içi film izlerken oluşan takılmalar çözülüyor. Bununla beraber siyah ekran ve FPS düşüşlerinin üstesinden geliniyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre 9. bölüm içerisinde yer alan ve kulübenin etrafında oluşan bir çökme hatası ortadan kaldırılıyor.
 
Güncelleme tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor. Dolayısıyla oyunu başlatırken otomatik olarak indirilecek ve kurulacak. Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Dragon Age: The Veilguard'da Arachnophobia Modu Olmayacak A Quiet Place: The Road Ahead'ın İlham Kaynağı Alien: Isolation'mış

KristalTürk

13.10.2024 18:09:54

0
Orjinal deki iyi şeyleri yok ettikten sonra remake ne işe yarıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız