Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption PC'nin 50 Dolar Satış Fiyatı Eleştiriliyor

 
 
Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Red Dead Redemption’ın PC sürümü, yenilenmiş grafikleri, ortamları ve çok daha fazlasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oldukça eski bir yapıya sahip olmasına rağmen bu düzenlemelerin birçok oyuncu tarafından yeterli olmadığı vurgulanıyor. Bunun yanı sıra oyunun 50 dolarlık fiyat etiketine sahip olması bir hayli eleştirilmesine sebep oluyor.
 
Red Dead Redemption'ın PC sürümü için bu fiyat sizce uygun mu?
 
 
 
Red Dead Redemption serisinin ikinci oyunu bildiğiniz üzere şu anda PC platformunda yer alıyor ancak ilk oyun ilk kez PC oyuncularına sunulmaya hazırlanıyor. Bu sürümde sadece ana oyun değil aynı zamanda zombi temalı genişleme paketi Undead Nightmare de yer alıyor. Şu anda ön siparişleri açık olan oyun, Steam platformu üzerinden 50 dolarlık fiyat etiketine sahip durumda.
 
Diğer taraftan hala oyunları Türk Lirası ile satan Epic Games tarafına bakacak olursak, oyunun PC sürümünün 1.749 Türk lirasından satışta olduğunu aktarabiliyoruz. PC'ye özgü 4K çözünürlük de dahil olmak üzere geniş ekran desteği, tam klavye ve fare işlevselliği ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
İlk etapta 2010 yılında piyasaya sürülen oyunun, yaklaşık 15 yıl sonra ilk kez PC sürümüne kavuşuyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Hogwarts Legacy Definitive Edition Geliştirilme Aşamasında Steam'den Uyarı Mesajı: Oyun Değil Lisans Satıyoruz

herter_12

12.10.2024 23:51:24

0
es
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız