Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider IV-V-VI Remastered Duyuruldu

 
 
Aspyr ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Tomb Raider IV-V-VI Remastered resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre yeni koleksiyon PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG) için piyasaya sürülecek.
 
Üç farklı koleksiyon oyunu yer alıyor 
 
 
 
Detaylara girecek olursak koleksiyon 14 Şubat 2025 tarihinde 30 dolarlık (ülkemizde şu anda yüzde 10 indirimli 13 dolar) bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Tomb Raider IV-V-VI Remastered içerisinde, orijinal olarak Core Design tarafından geliştirilen Darkness Üçlemesi yer alıyor. Bunlar arasında ise Tomb Raider: The Last Revelation (1999), Tomb Raider: Chronicles (2000) ve Tomb Raider: The Angel of Darkness bulunuyor.
 
Klasik ve modern grafikler arasında geçiş yapma seçeneği ile beraber koleksiyon içerisinde gerçekten de nostalji bir hissiyat yaşayacağız. Oyundaki ortamlar, karakterler ve çevre unsurları yeniden düzenlenmiş bir yapıyla karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra oyunların içerisinde fotoğraf modu yer alıyor. Bu mod daha önce Tomb Raider I-II-III Remastered sürümünde de bulunuyordu.
 
Dikkat çekici koleksiyon unsurları ve yeniden düzenlenmiş grafikleriyle hem hayranlara hem de yeni gelecek olan oyunculara hitap etmeye hazırlanıyor. Ek olarak oyunlarda başarımlar ve kupalar yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
2si1: Discord’un Kapanması ve God of War Remastered Söylentisi Eski Disco Elysium Geliştiricileri Üç Farklı Bağımsız Stüdyo Kurdu

mehmetalpertr

12.10.2024 15:33:59

0
hay remastırınıza sizin ben.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız