Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy Definitive Edition Geliştirilme Aşamasında

 
 
Harry Potter evreninde geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin yepyeni ve genişletilmiş bir sürümü yolda. Bu yılın başlarında böyle bir sürümün geleceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu durumun farklı kaynaklar tarafından doğrulandığını aktarabiliyoruz.
 
Hogwarts Legacy Definitive Edition neler sunacak?
 
 
 
Insider Gaming'den Tom Henderson tarafından yayınlanan yeni bir habere göre, 2022 yılında çıkışını gerçekleştiren açık dünya aksiyon rol yapma oyunu yepyeni bir sürüme kavuşmaya hazırlanıyor. Haber içerisinde bu sürümün Definitive Edition olacağından bahsediliyor ve paket içerisinde sadece ana hikaye görevleri değil aynı zamanda yeni yan görevler, kıyafetler ve çok daha fazlası yer almayı bekliyor.
 
Tüm bu detayların dışında Definitive Edition sürümünün 10-15 saate kadar tamamen yeni bir içerik sunacağı belirtiliyor. Yeni içerik, oyunun temel sürümüne sahip olanlara DLC olarak da sunulacak. Her ne kadar çıkış tarihi ve fiyatlandırma konusunda resmi detaylar bulunmasa da haber içerisinde DLC'nin 2025 yılı içerisinde 20 ila 30 dolar arasında bir fiyatla piyasaya sürülebileceği aktarılıyor.
 
Sevilen bir oyun olarak karşımıza çıkan Hogwarts Legacy şu anda PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'de mevcut. Oyun bu Ocak ayı itibarıyla 24 milyondan fazla adet sattı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Tomb Raider Serisi 100 Milyon Satış Sayısını Aştı Red Dead Redemption PC'nin 50 Dolar Satış Fiyatı Eleştiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız