Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek?

 
 
Her hafta oyun ve oyunları ücretsiz bir şekilde bizlere sunan Epic Games, bu hafta yani perşembe günü Türkiye saati ile 18:00 itibarıyla yepyeni iki oyunu bizlere dağıtmayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta bildiğimiz üzere Empyrion - Galactic Survival ve Outliver: Tribulation adlı yapımlar bizlere sunuldu.
 
Epic Games'ten iki yeni oyun daha
 
 
 
Daha fazla detaya gelecek olursak, perşembe günü Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings adlı iki oyun bizlere tamamen bedava bir şekilde dağıtılacak. Invincible Presents: Atom Eve daha önce biz oyun severlere sunulmuştu. Dolayısıyla oyun kütüphanenizde bulunuyorsa bir kez daha ekleyemiyorsunuz. Süper kahraman temalı bu yapımda daha çok çizgi roman tarzı bir yapı benimseniyor ve çeşitli gizemleri çözmeye çalışıyoruz.
 
Kardboard Kings oyununa bakacak olursak deniz kenarında kendi kart mağazamızı açabileceğimiz bir yapıyı içeriyor. Burada kartları satın alabiliyor, takas edebiliyor veya kendi koleksiyonumuzu oluşturabiliyoruz. Bununla beraber müşteriler geldikçe onlardan itibar kazanabiliyor, dekorasyonların kilidini açabiliyor ve çok daha fazla detayla oldukça eğlenceli dakikalar geçirebiliyoruz.
 
Kardboard Kings bizlere neler sunuyor?
 
Kendi kart koleksiyonunuzu oluşturabileceğiniz ve dükkanınızı en iyi şekilde özelleştirebileceğiniz yapım içerisinde gerçekten de simülasyon unsurlarının dikkat çekici özellikleri ve çok daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyoruz. Bunun içerisinde yer aldığımız bir süre boyunca farklı koleksiyon kartlarını toplayabiliyor, buralarda neler olup bittiğini görebiliyor ve daha fazla detayı oyun içerisinde deneyimleyebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda ne kadar çok hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışırsak, o kadar çok kendi yolumuza bakabiliyoruz. Aynı zamanda yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca kartları satın alabiliyor, takas edebiliyor veya bu kartları satıp yenilerini başka koleksiyon kartları ekleyebiliyoruz. Durum böyle olunca oyun içerisinde her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
Bu tarz detaylarla beraber oyunda ne kadar çok karta sahip olursanız, o kadar çok eğlenip yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışırsanız, elbette yapacağınız tahminlerin ne kadar önemli olduğunu görebiliyorsunuz. Dikkat çekici ortamlarda, bölgelerde veya kart sistemleri ile karşı karşıya kaldığınız esnada satın alabiliyor, satabiliyor veya bu konuda işbirliği içerisine girebiliyorsunuz. Deniz kenarında kendi kart mağazanızı açabileceğiniz ve bu kartlarla beraber satabileceğiniz, takas edebileceğiniz ve çok daha fazla detayla karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda müşterilerinize en iyi şekilde ağırlayabiliyor ve aynı zamanda itibarınızı daha da yükseklere çıkarmaya çalışıyorsunuz. Mağazanın içerisinde belli başlı hedefler bulunuyor ve bu hedefleri yerine getirmek ve aynı zamanda görevleri tamamlamak tamamen sizin işiniz oluyor. Aynı zamanda bu hedeflere ulaşmak için büyük bir çaba sarf etmemiz gerekiyor.
 
Yeni dekorasyonların kilidini açabileceğimiz ve herkesi şehrin en iyi kart mağazasına getirmek için büyük bir mücadele sergileyebileceğimiz yapımda heyecan verici etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor ve oyunda ne kadar çok etkinlik yaparsak, o kadar hızlı bir şekilde gelişebiliyor ve kendi şanımızı burada artırabiliyoruz. Bununla beraber oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre yüzden fazla benzersiz kart bulunuyor. İstediğiniz kartları toplayarak, aynı zamanda güçlendirici paketlerini de açmaktan çekinmemek durumunda kalıyorsunuz. Güçlendirici paketleri dışında elbette tekli kartlar, koleksiyon kartları ve çok daha fazlası sizlere sunuluyor ve bunlara sahip olmak oyun içerisinde zaten temel hedefiniz olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz oyunlarda hangi karta sahip olduğunuz oldukça önem arz eder ve bazı kartlar nadir bir şekilde bulunurken, bazı kartlar ise oldukça sıradan ve yaygın bir şekilde karşımıza çıkabiliyor. Dolayısıyla elde ettiğimiz kartın nadirliği oyun içerisinde bir hayli önem arz eder. Buna göre o kartın fiyatı artabiliyor veya azalma gösterebiliyor.
 
 
 
Kendi kart mağazamızı açabileceğimiz ve daha fazla detayla karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda kartları elbette ilk etapta düşük fiyattan satın almaya çalışıyor ve bunları aldıktan sonra yüksek fiyattan satmak ve aynı zamanda kar elde etmek temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Sadece kartlarımızı vitrine koymaktan ibaret olmayan oyun içerisinde elbette herkese şaşırtabiliyor, müşterilere en iyi şekilde davranabiliyor ve daha fazla detayla beraber kart koleksiyonumuzu daha da genişletebiliyoruz. Oyunda ne kadar çok karta sahip olursak, o kadar çok para kazanmanın yolunu arayabiliyor ve böylece yetenekli sanatçılardan oluşan, yıllarca çizim içeren düzenlemelere ait kart çizimleri ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Oyunda ilgi çekici kartlar, yukarıda bahsettiğimiz gibi bu kartların enderlik seviyeleri ile yer alıyor. Ne kadar çok enderlik seviyesinin üst seviyede olduğunu görürsek, o kadar çok para kazanma sistemimizi artırabiliyoruz. Dükkanınıza elbette sürekli olarak müşteriler gelecek ve bu müşterileri memnun etmek temel hedefiniz olarak karşımıza çıkıyor.
 
Mağaza içerisinde belli başlı hedefler bulunuyor ve bu satış performansıyla beraber hızlı bir şekilde ilerlemek için yeni dekorasyonların kilidini açmak durumunda kalıyorsunuz. Çünkü müşteriler buraya geldikten sonra sadece kartlara bir bakış atmıyor, aynı zamanda dekorasyon sistemine de bir göz atabiliyor. Durum böyle olunca oyun içerisinde elbette yapacağınız her bir dekorasyon oluşturunun oldukça önem arz ettiğini aktarmakta fayda var. Bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendi dekorasyon sisteminizi oyuna dahil edebiliyor ve bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda farklı koleksiyon kartlarına sahip olabiliyor ve her bir koleksiyon kartının oldukça önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor. Kart mağazasına getirttirmek istediğiniz kartları burada seçebiliyor, takas edebiliyor ve bir başka kişide gördüğünüz kartları elde etmek için elbette ona takas teklifi sunabiliyor ve yüzden fazla benzersiz kart toplayarak buradaki yerinizi almak durumunda kalıyorsunuz. Düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satarak oyunda zaten kar elde etmek durumunda kalıyor ve elde ettiğiniz her bir karla beraber gidişatınızı yönlendirebiliyorsunuz.

Sürekli değişen bir piyasa üzerinde ustalaşmaya çalışabileceğiniz yapım içerisinde söylentilerin, kural değişikliklerinin ve çok daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca tüm bu piyasaya hakim olmak için hızlı bir şekilde düşünmeniz gerekiyor ve hepsi değerli kartlarınızın en iyi şekilde değerlendirilmesi için büyük bir çaba sarf etmeniz gerekiyor. Müşterilerin burada elbette ilgisini görmek ve aynı zamanda kalplerini kazanmak için isteklerini takip ederek en iyi şekilde müdavim müşteriler elde etmek durumunda kalıyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda aslında bir etkileşim sisteminin olduğundan bahsedebiliyor ve bu tarz deneyimlerle beraber gidişatımızı yönlendirebiliyoruz. Oyunda elbette kuru kuru kartı satıp farklı şekillerde takas edebilseydik, belki de oyun sıkıcı hale gelebilirdi. Ancak bu tarz küçük detaylarla ve sektörü değiştirecek hamlelerin bulunmasıyla beraber oyun daha eğlenceli ve değişken hale gelebiliyor.
 
 
 
Oyunda ne kadar çok değişken durum söz konusu olursa, o kadar çok oyuna adapte olmak isteyebiliyor ve daha iyisini gerçekleştirmek için türlü hamleler ortaya dökebiliyoruz. Müşterilerin isteklerini yerine getirerek elbette onlarla daha fazla etkileşime girebiliyor ve bir müşteri üzerine ne kadar çok yoğunlaşırsanız ve ilgilenirseniz, onlarla arkadaş olabiliyor, destelerini oluşturmalarına yardımcı olabiliyor ve daha fazla özel koleksiyon kartlarının sahibi olabiliyorsunuz. Aynı zamanda onlara ne kadar çok destek olursanız, ilerleyen süreçte sizlere daha fazla yardımcı olabilir. Bu tarz detaylarla beraber oyun ne hızlı bir şekilde ilerlerken, aynı zamanda onları kazıklayabiliyor ve öfkesini kazanabiliyorsunuz. Bu seçim tamamen size ait oluyor. Dolayısıyla bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde neler yapmak istiyorsanız, ona göre kendi gidişatınıza yön verebiliyorsunuz. Her bir seçimle beraber oyunda farklı hamleler gerçekleştirebiliyor ve yapacağınız her bir hamlenin burada oldukça önemli olduğunu vurgulayabiliyoruz.

Deniz kenarındaki mağazamıza beraber gerçekten de güzel bir şekilde yer alabiliyor ve kendi dekorasyon sistemimizi oyuna dahil edebiliyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunda istediğimiz gibi sahil kasabasının bir parçası olabiliyor veya onları tamamen kazıklayabiliyor ve farklı şekillerde öfkelerine ön plana alabiliyoruz. Bununla beraber oyunda dekorasyon ve yönetim sistemleri oldukça ön plana çıkıyor. Sadece kart satmakla kalmıyor, aynı zamanda müşterilerin gözlerine de bayram ettirmek durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Bu sayede yeni yönetim ve markalama sistemini en iyi şekilde yönlendirmeye çalışıyor, duvarları en iyi şekilde değerlendirebiliyor veya döşemeleri ve mobilyaları da değiştirebiliyoruz. Bununla beraber her türlü ıvır zıvır katalogla gidişatımızı yönlendirebiliyor ve etrafı en iyi şekilde değiştirebiliyoruz. Bununla beraber elbette oyun içerisinde her bir oyuncu farklı bir dekorasyon sistemi ve tasarımı benimseyebilir. Ek olarak yer aldığınız süre boyunca bu tasarım unsurlarından en iyi şekilde yararlanabilir ve kendi yolunuza bakabilirsiniz. Bu tarz yönetim ve dekorasyon sistemlerinin olması elbette oyuna çeşitlilik katan unsurlar arasında bulunuyor. Zaten bununla beraber oyunda kendinizi hızlı bir şekilde kaptırabiliyor ve yolunuza bakabiliyorsunuz. Ek olarak yapılan içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm bu detayların listesinden gelmek için elbette belli başlı bir paranın sahibi olmanız gerekiyor.
 
Bu paranın sahibi olduktan sonra kendi yolunuza bakabiliyor ve akabinde ise kartları satmak tamamen sizin işiniz oluyor. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm unsurlarla beraber ön plana çıkmaya hazırlandığınız yapım içerisinde kendi yolunuza baktıktan sonra neler olup bittiğini öğrenebiliyor, farklı karakterlerle etkileşime girerek onların nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve aynı zamanda kendimize ait bir kart mağazası açtıktan sonra neler olup bittiğini burada deneyimleyebiliyoruz.
 
Çeşitli gizemlerin bulunduğu yapımda deniz kıyısındaki her şeyin göründüğü gibi olmadığını aktarabiliyor. Dolayısıyla gizemli maskeli bir hırsızın ortaya çıkmasıyla beraber işlerin daha da karmaşık hale geldiğini aktarabiliyoruz. Yerlilerin değerli kartlarını kime emanet edebileceği konusunda fikir sahibi olmaya çalışabileceğiniz yapım içerisinde onların size güvenmesini sağlayabiliyor ve bu karanlık karakterin kim olduğunu aynı zamanda oyun içerisinde bulmaya çalışıyorsunuz. Dolayısıyla oyunda gizem dolu bir unsurun da olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu da oyunda merakımızı cezbettiren unsurlar arasında yer alıyor diyebiliriz. Ek olarak yapım içerisinde efsanevi kartların ve nadirlik seviyesinin farklı şekillerde karşımıza çıkan koleksiyonların olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 

Bununla beraber oyunda farklı şekillerde etkinlikler bulunuyor ve kart oyunu adasına geçiş yaparak burada bir bilet satın alabilir ve deste oluşturma oyun modunda zorlu düellacılara karşı gelmek durumunda kalıyorsunuz. Burada kartlarınızı kapıştırırken aynı zamanda zekanızı ön plana çıkarmaya çalışıyor ve farklı şekillerde hilelere başvurabiliyorsunuz. Durum böyle olunca oyun içerisinde gerçekten de eğlenceli ve zorlu anlar karşımıza çıkıyor ve elinizdeki kartları diğer düelloculara karşı kullanabiliyorsunuz. Bununla beraber oyunda elde ettiğiniz kartların nadirlik seviyesinin gerçekten de dikkat çekici olduğuna vurgu yapmak gerekiyor. Çünkü oyun içerisinde efsanevi kartlara sahip olduğunuz zaman, elbette daha fazla güce ve istatistiğe sahip olabiliyor ve bu sayede diğer mücadele eden kişileri kolayca alt edebiliyorsunuz.

Heyecan verici bir kart mücadelesi ile karşı karşıya kalabileceğiniz yapımın içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralardaki etkinliklere katılabiliyor ve elinizdeki gücü gösteren kartları ön plana çıkarabiliyorsunuz. Oyunda elde ettiğiniz kartlarla beraber yeni setler oluşturabiliyor, güçlendiricileri ortaya dökebiliyor ve daha farklı şekillerde karşımıza çıkan turnuvalara katılım sağlayabiliyorsunuz.
 
Müşterilerinizi kasabadaki en iyi mücadele eden kartçılarla karşı karşıya getirebilir ve her kartta sahip olduğunuzdan burada emin olmak durumunda kalıyorsunuz. Çünkü ne kadar çok kart türüne sahip olursanız, o kadar çok kendi stratejinizi ortaya dökebiliyor ve farklı şekillerdeki stratejilere karşı gelebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, bunlara göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyun gerçekten de oldukça ilgi çekici bir kart koleksiyonuna sahip. Zaten oyun ücretsiz bir şekilde sunulacağından dolayı kütüphanenize ekleyebilir ve oynayabilirsiniz.
 
Invincible Presents: Atom Eve neler vadediyor?
 
"Invincible Presents: Atom Eve," Invincible evreninden tanıdığımız süper kahraman Atom Eve’in bağımsız bir hikayesini konu alan bir aksiyon-macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun, Robert Kirkman'ın yaratmış olduğu çizgi roman serisi "Invincible" evreninde geçiyor ve Atom Eve karakterine odaklanarak süper kahraman hikayelerine yeni bir soluk getiriyor. Oyuncular, Eve’in kökenlerini keşfederken, onun kim olduğunu, hangi güçlere sahip olduğunu ve dünyayı nasıl korumaya çalıştığını yakından deneyimleyebiliyor. Invincible Presents: Atom Eve aksiyon dolu oynanış, derin karakter gelişimi ve büyüleyici grafiklerle dikkat çekiyor. Hem çizgi roman hayranları hem de aksiyon oyunlarını sevenler için özel bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Oyun Dünyası ve Hikaye

"Invincible Presents: Atom Eve," Atom Eve’in hikayesini merkeze alarak, süper güçlere sahip bir kahramanın hem kişisel mücadelesine hem de dünyayı kurtarma yolculuğuna odaklanıyor. Oyunun hikayesi, Eve’in genç yaşta kendi güçlerini keşfetmesiyle başlıyor. Çocuk yaşta zor bir aile ortamında büyüyen ve süper yetenekleriyle farklı olduğunu anlayan Eve, hem kendi içindeki çatışmaları çözmek hem de topluma nasıl uyum sağlayabileceğini öğrenmek zorunda kalıyor.

Oyuncular, Atom Eve’in geçmişine tanıklık ederken, onun insanüstü güçlerle nasıl başa çıktığını ve adaleti sağlama yolculuğunda neler yaşadığını keşfediyor. Oyun, Eve’in gücünün kökenlerine inerken, aynı zamanda dünyayı tehdit eden güçlere karşı verdiği savaşı da gözler önüne seriyor. Kendi kimliği ve sorumluluklarıyla yüzleşen Eve, insanlığı korumak için zorlu seçimler yapmak zorunda kalıyor. Bu süreçte karşılaştığı düşmanlar, güçlü kötüler ve ihanetler, hikayeyi daha da derinleştiriyor.

Oynanış ve Mekanikler

"Invincible Presents: Atom Eve," aksiyon dolu bir oynanışa sahip olup, oyunculara stratejik ve hızlı kararlar alma fırsatı sunuyor. Atom Eve’in sahip olduğu süper güçler, oyunculara geniş bir yelpazede yetenekler kullanma imkanı tanıyor. Eve, maddeleri manipüle etme ve onları yeniden şekillendirme gücüne sahip. Bu güçler, sadece savaş sırasında düşmanları alt etmek için kullanılmıyor, aynı zamanda çevresel bulmacaları çözmek ve dünyayı keşfetmek için de oyuncuların yardımına koşuyor.
 
 

Güçler ve Yetenekler

Atom Eve’in temel gücü, moleküler seviyede maddeleri değiştirebilme yeteneği oluyor. Bu yetenek, hem dövüşlerde hem de keşiflerde geniş bir kullanım alanı sunuyor. Örneğin, oyuncular düşman saldırılarından kaçmak için çevresel objeleri değiştirebiliyor ya da binaların yapısını kullanarak avantaj elde edebiliyor. Aynı zamanda, Eve’in düşmanlarına karşı saldırı yaparken çevredeki nesneleri silaha dönüştürebilmesi, oynanışa derinlik katıyor. Oyuncular, Atom Eve’in yeteneklerini geliştirerek daha karmaşık stratejiler oluşturabiliyor ve yeni yetenekler açabiliyor.

Dövüş Sistemi

Oyunda yer alan dövüş sistemi, hızlı ve dinamik bir yapıya sahip. Atom Eve, sadece fiziksel saldırılarla değil, süper güçleriyle de düşmanlarına karşı koyuyor. Oyuncular, düşman saldırılarını savuştururken karşı saldırıya geçebiliyor ve Eve’in gücünü kullanarak düşmanları etkisiz hale getirebiliyor. Yetenekler arasında geçiş yapmak ve stratejik olarak farklı güçleri birleştirmek, oyunculara savaşlarda avantaj sağlıyor.

Ayrıca, her düşman türü farklı taktikler gerektirdiğinden, oyuncular her savaşta yeni stratejiler geliştirmek zorunda kalıyor. Özellikle güçlü düşmanlar ve boss savaşları, oyuncuların becerilerini en üst düzeye çıkarmasını gerektiriyor. Atom Eve’in gücü büyüdükçe, oyuncular daha yaratıcı ve etkili saldırılar yapma imkanı buluyor.

Keşif ve Çevresel Bulmacalar

Oyun sadece dövüşe odaklanmıyor; aynı zamanda büyük bir keşif ve bulmaca çözme mekanikleri içeriyor. Oyuncular, Eve’in güçlerini kullanarak dünyayı keşfedebiliyor, gizli bölgeler bulabiliyor ve çevresel bulmacaları çözerek ilerleyebiliyor. Bulmacalar, Eve’in moleküler manipülasyon yeteneğine dayalı olup, oyuncuların çevreyi ve objeleri dikkatli bir şekilde analiz etmesini gerektiriyor. Bu özellik, oyuna farklı bir oynanış katmanı ekliyor ve oyuncuları sadece savaşmakla değil, stratejik düşünmeye de teşvik ediyor.
 
 

Grafik ve Ses Tasarımı

"Invincible Presents: Atom Eve," görsel açıdan son derece etkileyici bir deneyim sunuyor. Oyunun grafik tasarımı, Invincible evreninin stilini başarıyla yansıtırken, detaylı karakter modelleri ve dinamik çevre tasarımları dikkat çekiyor. Çizgi roman estetiğini koruyan renkli ve parlak grafikler, oyunculara hem aksiyon dolu anlarda hem de hikaye odaklı sahnelerde büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Her bölge, kendine özgü bir görsel kimliğe sahip olup, oyunculara keşfetme hissini en üst seviyede yaşatıyor.

Ses tasarımı ise oyunun atmosferini güçlendiren bir diğer önemli unsur oluyor. Oyunun müzikleri, aksiyon sahnelerini daha heyecan verici hale getirirken, hikaye anlatımına da duygusal bir derinlik katıyor. Karakter seslendirmeleri, hikayenin duygusal yönünü başarıyla aktarırken, Atom Eve’in içsel çatışmalarını ve dış dünyayla olan mücadelesini daha etkileyici bir hale getiriyor.

Topluluk Tepkileri ve Beklentiler

"Invincible Presents: Atom Eve," Invincible evreninin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor. Atom Eve gibi popüler bir karakterin bağımsız bir oyunda yer alması, hem çizgi roman hayranlarını hem de süper kahraman oyunlarını sevenleri heyecanlandırıyor. Sosyal medyada ve oyun forumlarında yapılan yorumlar, oyunun sunduğu derin hikaye ve aksiyon dolu oynanışın büyük beğeni topladığını gösteriyor. Özellikle karakter gelişimi ve Eve’in süper güçlerinin stratejik kullanımı, oyuncular tarafından övgüyle karşılanıyor.

Ayrıca, oyuncular, oyunun sunduğu geniş keşif imkanlarını ve bulmaca çözme mekaniklerini de oldukça ilgi çekici buluyor. Bu unsurlar, aksiyonun yanı sıra oyuna derinlik katıyor ve oyuncuların tekrar tekrar oyunu oynamasını sağlıyor. Topluluğun beklentisi, geliştirici ekibin yeni içerikler ve güncellemelerle oyunu daha da zenginleştireceği yönünde oluyor.

Geliştirici ekip, "Invincible Presents: Atom Eve" için düzenli olarak yeni içerikler ve güncellemeler sunmayı planlıyor. Oyunculara yeni görevler, karakter geliştirme seçenekleri ve hikaye eklemeleri sunulacak. Ayrıca, topluluktan gelen geri bildirimlere dayalı olarak yeni mekanikler ve oynanış geliştirmeleri yapılması da planlanıyor. Bu güncellemeler, oyunun ömrünü uzatırken, oyunculara her seferinde yeni deneyimler yaşatmayı hedefliyor.

Invincible Presents: Atom Eve aksiyon dolu oynanışı, derinlemesine karakter gelişimi ve etkileyici görsel-işitsel tasarımıyla dikkat çeken bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Atom Eve’in gücünü kullanarak düşmanları alt etmek ve dünyayı kurtarmak, oyunculara hem eğlenceli hem de duygusal bir deneyim sunuyor. Geliştirici ekip, bu projeyle Invincible evreninin büyüleyici dünyasını oyun dünyasına başarılı bir şekilde taşıyor. Hem yeni hem de eski Invincible hayranları için kaçırılmaması gereken bu yapım, uzun süre konuşulacak bir kahramanlık hikayesi olarak öne çıkıyor.
 
 
 
Oyun zaten Epic Games kapsamında tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacağından dolayı kütüphanenize ekleyebilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Zaten bu tarz oyunlar genel olarak belli bir hayran kitlesine hitap ediyor ve oyuna giriş yapabiliyorsunuz. Çizgi roman ve ilgi çekici sanat tarzı ile beraber ön plana atılabileceğimiz yapım içerisinde ana karakterimizle beraber ilerleyebiliyor, yapacağımız seçimlerle gidişatımıza yön verebiliyor, gizemli olayları ortadan kaldırmak ve çözmek için büyük bir mücadele sarf edebiliyor ve daha fazla detayla beraber ilgi çekici ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz.
 
Dikkat çekici içeriklerle beraber karakterimizi en iyi şekilde geliştirirken süper güçlerimizi stratejik anlamda kullanmamız gerekiyor. Her bir oyuncu bu strateji kapsamında farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, göz atmanızda fayda var diyebiliriz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Destiny'nin Mobil Sürümü Duyuruldu: Destiny: Rising Dragon Ball: Sparking! ZERO Bir Günde 3 Milyondan Fazla Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız