Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn Filmi İçin Tarih Verildi: Ne Zaman Yayınlanacak?

 
 
Sony ve Ballistic Moon tarafından biz oyun severlere sunulan Until Dawn remake sürümünün ardından film için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Hem PlayStation 5 hem de PC platformunda piyasaya sürülen yeniden yapım sürümü ne yazık ki pek fazla oyuncu kendine çekemedi. Ancak bu durum filmle beraber toparlanmak isteniyor.
 
Until Dawn filminin çekimleri yakın zamanda tamamlandı
 
 
 
Until Dawn'a dayanan film çalışması bildiğiniz üzere bu yılın başlarında geliştirilmeye başlandı ve yakın zamanda filmin çekimleri tamamlandı. Şimdi ise ne zaman yayınlanacağı konusunda resmi bilgi geldi.
 
Deadline tarafından bildirilene göre Sony Pictures ve Screen Gems ortaklığıyla yapılan Until Dawn uyarlaması, 25 Nisan 2025 tarihinde dünya çapında sinemalarda gösterime girecek. Shazam! ve Lights Out filmleriyle tanınan David F. Sandberg'in yönettiği korku filminin Maia Mitchell, Belmont Cameli, Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo ve Odessa A'zion'dan oluşan bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Bunun yanı sıra Peter Stormare, oyundaki Dr. Hill rolünü yeniden canlandırıyor.
 
Öte yandan ortaya çıkan raporlar, birinci taraf PlayStation stüdyosu Firesprite'ın Until Dawn 2 üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun firmalar oyunlar 2024
Super Mario Party Jamboree Serinin En İyi İnceleme Puanına Sahip Bandai Namco, Naruto'nun da Yer Aldığı Birçok Projeyi İptal Etti

BSC Misafiri

16.10.2024 18:37:31

0
Oyunun kendisi zaten karakteri gideceği yere götür - Quick time vent yap şeklindeki interaktif film . Bunu gerçek aktörlerleçekeceklerine ona harcanacak bütçe yerine adam akıllı özgün bir proj... Ov v v Horizon Zero Dawn remake... Pardon... Pardon...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız