Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops 6'nın Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

 
Call of Duty serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan ve beklentilerin de bir hayli yüksek olduğu Call of Duty: Black Ops 6 için ön yükleme süreci başlıyor ve bu kapsamda oyunun dosya boyutu ortaya çıkıyor. Detaylara bakacak olursak son yılların en düşük dosya boyutuna sahip olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Call of Duty: Black Ops 6 için heyecanlı bekleyiş sürüyor
 
 
Oyunun PC sürümündeki dosya boyutuna bakacak olursak, hem çok oyunculu kısım hem de tek oyunculu mod yer alıyor. Elbette bu modlar ayrı ayrı indirilebiliyor ancak iki mod bir araya geldiğinde PC platformunda 56 GB'lık bir yer istiyor. CharlieIntel'e göre PlayStation 5'te 1. campaign pack 16,44 GB, 2. campaign pack ise 20,998 GB boyutunda. Çok oyunculu kısım için şu anda bir dosya boyutunun mevcut olmadığını söyleyebiliyoruz.
 
Call of Duty serisinin devasa dosya boyutları son yıllarda oyuncular için büyük bir sorun teşkil ediyor. Tüm COD sürümlerinin yüklendiği Call of Duty hub'ın tanıtılmasından bu yana her Call of Duty oyunu için toplamda 300 GB'ın üzerinde boş alan isteniyor.
 
Call of Duty: Black Ops 6 ön yükleme süreci 20 Ekim'de başlıyor. Son olarak oyun 25 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek. Aynı zamanda ilk günden Game Pass hizmetinde yer alacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor Lies of P, Playstation 5 Pro Enhanced Sürümüne Sahip Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız